درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

قالیباف: مشارکت مردم در انتخابات برآمده از وطن دوستی و علاقه به امنیت کشور بود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: این مشارکت با وجود طراحی‌های گوناگون دشمنان حقیقتاً برآمده از وطن دوستی و علاقه به امنیت کشور و آگاهی سیاسی بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور گسترده مردم در انتخابات گفت: پس از حضور پرشور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی وظیفه خود می‌دانم از جایگاه خانه ملت از نقش آفرینی یکایک هموطنان و همه دست‌اندرکاران انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تقدیر و تشکر کنم.


وی افزود: از مجریان و ناظران به خصوص نیروهای امنیتی و انتظامی که با هوشمندی و درایت امنیت انتخابات را در سراسر کشور تامین کردند تشکر می‌کنم.


قالیباف ادامه داد: انتخابات شکوهمند مجلس شورای اسلامی میانه تحریم‌های داخلی و خارجی چنان با نقش آفرینی مردم برگزار شد که همه ما را به طور مضاعف متوجه مسئولیت‌ها ی خود کرد.این مشارکت با وجود طراحی‌های گوناگون دشمنان حقیقتاً برآمده از وطن دوستی و علاقه به امنیت کشور و آگاهی سیاسی بود.


قالیباف تصریح کرد: امیدوارم مردم با حضور پرشور در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه اعلام شده، مجاهدت خود را با شایستگی و شکوه تکمیل کنند.


قالیباف بیان کرد: آنهایی که از حق رای خود استفاده کردند، ماجورند؛ البته ما درباره هموطنانی که به هر دلیل در این انتخابات مشارکت نداشتند نیز مسئولیم. نمایندگان منتخب تنها وکیل افرادی که به آنها رای داده و یا در انتخابات شرکت کردند، نیستند. باید نمایندگان منتخب خود را وکیل و خادم تمام مردم بدانند و در راستای تامین خیر عمومی تصمیم‌گیری کنند و صرفا در جلب رضایت حلقه طرفداران خود محصور نماند.


رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امیدوارم ثمره فعالیت ما مسئولان بتواند رضایت اقشار مختلف مردم را چنان جلب کند که به سیر صعودی مشارکت در انتخابات آینده منجر شود. برای این کار باید از هر چه به احیای امر ملی آسیب می‌زند، پرهیز کنیم و خیر عمومی را در دستور کار قرار دهیم.


وی گفت: ما به خوبی می‌دانیم اگر وضع اقتصادی کشور رونق داشت و بداخلاقی‌های سیاسی نبود، نرخ مشارکت در انتخابات متفاوت می‌شد. مردم با صندوق رای قهر نیستند اما انتظار کارآمدی بیشتر دارند پس باید صندوق رای کارایی و گره‌گشای روزافزون خود را در کارآمد سازی حکمرانی نشان دهد.


رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نفس حضور و اصل مشارکت این تعداد مردم در انتخابات نشان از پایبندی به چارچوب‌های نظام و نگاه به صندوق و به مثابه کوتاه‌ترین و بهترین راه برای حل مشکلات است؛ با توجه به تقسیم کاری که برای تمرکز بر مسائل واقعی با قوه مجریه داریم، هرگونه اختلاف‌افکنی، حاشیه‌روی و دوقطبی سازی قابل قبول نیست چون علاوه بر مسئولیت وجدانی و شرعی، نارضایتی مردم را نیز به دنبال دارد.


قالیباف تصریح کرد: ما پایه‌های همکاری دولت و مجلس شورای اسلامی را به نفع مردم در قالب برنامه هفتم توسعه محکم کردیم در دوره جدید نظارت موثری بر اجرای برنامه هفتم توسعه خواهیم داشت تا حقوق عامه احیاء شود و کارآمدی دستگاه حکمرانی افزایش یابد.


رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به نمایندگان اظهار کرد: از همکاران گرامی که در مجلس دوازدهم توفیق همراهی آنها را نداریم، برای همه زحمات‌شان در دوره یازدهم تشکر می‌کنم همچنین به برادران و خواهران ارجمندم که در دوره جدید به ترکیب مجلس شورای اسلامی می‌پیوندند، تبریک می‌گویم و ورود آنها را به کارزار همگرایی برای کارآمدی خوشامد می‌گویم.


وی گفت: نه در درون مجلس شورای اسلامی و نه در همکاری با سایر قوا ما دستور کار دیگری جز افزایش کارآمدی نداریم برد تقنینی و نظارتی مجلس شورای اسلامی در خدمت این هدف خواهد ماند.


قالیباف در پایان بیان کرد: ما با رهبر فرزانه و بزرگوارمان عهد بسته‌ایم که فرصت ناشی از مشارکت مردم را در مسیر تحول قدر بدانیم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر