المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

بازداشت ۷ نفر در ترکیه به اتهام همکاری با «موساد»

بازداشت ۷ نفر در ترکیه به اتهام همکاری با «موساد» رسانه‌های ترکیه اعلام کردند که نیروهای امنیتی این کشور ۷ نفر را به اتهام همکاری با دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی بازداشت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های ترکیه‌ای اعلام کردند که نیروهای اطلاعاتی و امنیتی این کشور ۷ نفر را به اتهام فروش اطلاعات به سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) بازداشت کردند.

 

خبرگزاری آناتولی دراین‌باره نوشت که «دستگاه اطلاعات ترکیه با همکاری اداره امنیت استانبول ۷ نفر را به ظن جمع آوری اطلاعات و فروش آن به موساد اسراییل دستگیر کردند»

 

شبکه «تی‌آرتی» نیز نقل از منابع امنیتی ناشناس گزارش داد که این افراد تلاش داشتند تا اهداف را رصد و از آنها محل عکس‌برداری کنند و دستگاه های ردیابی را روی آنها قرار دهند و بعد اطلاعات دریافتی را برای موساد ارسال کنند.

 

تلویزیون ترکیه اواخر بهمن ماه نیز اعلام کرد: موساد افرادی را برای انجام عملیات در خاک ترکیه علیه فلسطینی‌ها و فعالان مخالف سیاست تل آویو استخدام کرد. بر اساس اعلام خبرگزاری آناتولی، در چارچوب تحقیقات انجام شده توسط بخش مبارزه با تروریسم و جرایم سازمان یافته دادستان عمومی استانبول، عملیاتی هم زمان در ۸ منطقه استانبول در آدرس‌ های از پیش شناسایی شده انجام گرفت و در این راستا ۳۳ تبعه خارجی به ظن ارتکاب جاسوسی (برای رژیم کودک کش صهیونیست) بازداشت شدند.

 

در این تحقیقات اطلاعاتی وجود دارد که نشان می‌دهند سرویس اطلاعات خارجی اسرائیل (موساد)، قصد انجام فعالیت‌هایی مانند شناسایی، تعقیب، حمله و آدم ربایی علیه اتباع خارجی مقیم ترکیه را داشته است.

 

به گزارش آناتولی، در راستای این تحقیقات حکم بازداشت ۴۶ نفر صادر شده بود که ۳۳ تَن از آنان بازداشت شدند.در رستای این عملیات، جستجو برای یافتن ۱۳ مظنون دیگر نیز کماکان ادامه دارد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار