توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

بازداشت ۷ نفر در ترکیه به اتهام همکاری با «موساد»

بازداشت ۷ نفر در ترکیه به اتهام همکاری با «موساد» رسانه‌های ترکیه اعلام کردند که نیروهای امنیتی این کشور ۷ نفر را به اتهام همکاری با دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی بازداشت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های ترکیه‌ای اعلام کردند که نیروهای اطلاعاتی و امنیتی این کشور ۷ نفر را به اتهام فروش اطلاعات به سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) بازداشت کردند.

 

خبرگزاری آناتولی دراین‌باره نوشت که «دستگاه اطلاعات ترکیه با همکاری اداره امنیت استانبول ۷ نفر را به ظن جمع آوری اطلاعات و فروش آن به موساد اسراییل دستگیر کردند»

 

شبکه «تی‌آرتی» نیز نقل از منابع امنیتی ناشناس گزارش داد که این افراد تلاش داشتند تا اهداف را رصد و از آنها محل عکس‌برداری کنند و دستگاه های ردیابی را روی آنها قرار دهند و بعد اطلاعات دریافتی را برای موساد ارسال کنند.

 

تلویزیون ترکیه اواخر بهمن ماه نیز اعلام کرد: موساد افرادی را برای انجام عملیات در خاک ترکیه علیه فلسطینی‌ها و فعالان مخالف سیاست تل آویو استخدام کرد. بر اساس اعلام خبرگزاری آناتولی، در چارچوب تحقیقات انجام شده توسط بخش مبارزه با تروریسم و جرایم سازمان یافته دادستان عمومی استانبول، عملیاتی هم زمان در ۸ منطقه استانبول در آدرس‌ های از پیش شناسایی شده انجام گرفت و در این راستا ۳۳ تبعه خارجی به ظن ارتکاب جاسوسی (برای رژیم کودک کش صهیونیست) بازداشت شدند.

 

در این تحقیقات اطلاعاتی وجود دارد که نشان می‌دهند سرویس اطلاعات خارجی اسرائیل (موساد)، قصد انجام فعالیت‌هایی مانند شناسایی، تعقیب، حمله و آدم ربایی علیه اتباع خارجی مقیم ترکیه را داشته است.

 

به گزارش آناتولی، در راستای این تحقیقات حکم بازداشت ۴۶ نفر صادر شده بود که ۳۳ تَن از آنان بازداشت شدند.در رستای این عملیات، جستجو برای یافتن ۱۳ مظنون دیگر نیز کماکان ادامه دارد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار