پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

برایان‌هوک: به فشارهای اقتصادی علیه ایران ادامه می‌دهیم

برایان‌هوک: به فشارهای اقتصادی علیه ایران ادامه می‌دهیم «برایان هوک» نماینده آمریکا در امور ایران مدعی شد که تهران دیپلماسی را با نظامی‌گری پاسخ می‌دهد اما درهای آمریکا برای مذاکرات همچنان باز بوده و واشنگتن همچنان فشارهای اقتصادی علیه ایران را ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 23
کد خبر: ۲۳۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  «برایان هوک» نماینده آمریکا در امور ایران مدعی شد که تهران دیپلماسی را با نظامی‌گری پاسخ می‌دهد اما درهای آمریکا برای مذاکرات همچنان باز بوده و واشنگتن همچنان فشارهای اقتصادی علیه ایران را ادامه می‌دهد.

 

 وی که با شبکه خبری سی‌ان‌ان در مقر سازمان ملل در نیویورک مصاحبه می‌کرد، افزود: «آمریکا از ایران خواسته تا دیپلماسی را با دیپلماسی پاسخ دهد اما آنها دیپلماسی را با نیروی نظامی پاسخ داده‌اند و ایران بارها دیپلماسی را رد کرده است.»

 

برایان هوک در ادامه این مصاحبه بار دیگر حرف‌های خود علیه ایران را تکرار کرد و مدعی شد که ایران به دنبال درگیری در منطقه بوده و واشنگتن طی دو سال و نیم گذشته این موضوع را شفاف ساخته‌ که می‌خواهد موضوع را از طریق دیپلماسی با ایران حل کند.

 

نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور ایران درباره حمله به تاسیسات نفتی آرامکوی عربستان سعودی نیز مدعی شد که این حمله را هیچ طرف دیگری جز ایران انجام نداده و موشک‌ها و پهپادهایی که در این حمله استفاده شده در اختیار حوثی‌ها نبوده و این سلاح‌ها ایرانی بوده‌اند.

 

ارتش یمن شنبه گذشته (۲۳ شهریور/ ۱۴ سپتامبر) اعلام کرد که یگان پهپادی (هواپیماهای بدون‌ سرنشین) با ۱۰ پهپاد تأسیسات نفتی عربستان در شرق این کشور را هدف قرار داده است.

 


مقامات آمریکایی و سعودی مدعی شده‌اند که ایران پشت این حملات بوده است، ادعایی که مقامات ایران به شدت آن را رد کرده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار