ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود
نیویورک تایمز گزارش داد؛

آمریکا در پی حمله ی سایبری به کدام تاسیسات ایران است؟

نیویورک تایمز در گزارشی نوشته است که همچنان مقامات آمریکایی در پی بررسی نحوه واکنش به حملات به آرامکو هستند. بر مبنای این گزارش، حملات سایبری به برخی تاسیسات ایرانی از جمله ی ایده های قابل تصور در این زمینه می باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیش از ده روز از حمله ی انصارالله یمن به تاسیسات نفتی آرامکو سعودی می گذرد، رخدادی که در آن طرف سعودی و آمریکایی ها انگشت اتهام را به سوی ایران نشانه گرفته و تهران را عامل اصلی حملات معرفی نمودند.

 

از زمان وقوع حملات تا همین اواخر قاطبه ی مقامات سیاسی و نظامی آمریکا از واکنش حتمی کشورشان به این حملات سخن به میان آوردند، امری که تا کنون محقق نشده است. نگرانی از واکنش قاطع ایران به هرگونه حمله ای، عملا واشنگتن را به سیاست عدول از مواضع پیشینش سوق داده است.

 

نیویورک تایمز در گزارشی به همین مسئله پرداخته و از احتمال واکنش سایبری آمریکا خبر داده است. این روزنامه در گزارشی ضمن اشاره به سرمایه‌گذاری میلیارد دلاری آمریکا روی تجهیز و استقرار پیشرفته‌ترین سلاح‌های سایبری در شبکه‌هایی در سراسر دنیا، از بررسی گزینه انجام حمله گسترده سایبری از سوی این کشور به ایران خبر داد.

 

بر اساس گزارشی که این روزنامه دوشنبه اول مهرماه منتشر کرده است حمله سایبری پس از تشدید تحریم‌ها و اعزام نیروی نظامی به منطقه، «جذاب‌ترین» گزینه برای دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در زمینه پاسخ به حمله اخیر به تاسیسات نفتی عربستان سعودی است که جمهوری اسلامی را در آن مسئول می‌داند.

 

نخستین حمله سایبری گزارش شده از سوی آمریکا به ایران مربوط به خردادماه بود که نیویورک‌تایمز نوشت طی آن سامانه ردگیری دریایی سپاه پاسداران مورد هدف قرار گرفت.

 

بنا به این گزارش پیشنهاد گزینه حمله سایبری دوم به تاسیسات نفتی و پالایشگاه‌های ایران خواهد بود که اکنون به عنوان یک «گزینه متناسب» مورد بررسی است.

 

این روزنامه مدعی شده است که روز جمعه ۲۹ شهریورماه بعضی از رسانه‌ها از اعلام «وضعیت نارنجی» آماده‌باش در تاسیسات نفتی و پتروشیمی در جنوب ایران خبر داده بودند.

 

در واکنش به این خبر،‌ مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست‌جمهوری ایران بدون رد کلیات این موضوع، ‌حمله سایبری «موفق» به تاسیسات نفتی و زیرساخت‌های حیاتی کشور را تکذیب کرد.

 

نیویورک‌ تایمز درباره بررسی‌ گزینه حمله سایبری نوشته است: «سوالی که اکنون در کاخ سفید، پنتاگون و فرماندهی سایبری آمریکا وجود دارد این است که آیا امکان ارسال پیام قاطع بازدارندگی به ایران با انجام حمله سایبری، و بدون وارد کردن صدمات زیادی که باعث تحریک ایران به یک ضدحمله بزرگتر شود، وجود دارد.»

ارسال نظر
آخرین اخبار