واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز واکنش عراقچی به حمله پهپادی به دفتر نخست‌وزیر اقلیم کردستان: باید در برابر ترفند‌های پرچم دروغین هشیار باشیم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: کشتی جنگی دشمن سعودی را به آتش کشیدیم

حماس: صهیونیست‌ها به دنبال فرار از تعهدات توافق هستند

حماس: صهیونیست‌ها به دنبال فرار از تعهدات توافق هستند جنبش حماس با اشاره به اینکه این جنبش برای توقف تجاوزات اشغالگران علیه مردم فلسطین، در مذاکرات از خود نرمش نشان داده است اعلام کرد که صهیونیست‌ها به دنبال فرار از تعهدات توافق هستند و همچنان کارشکنی می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 06
کد خبر: ۲۳۱۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که در سایه مانع‌تراشی صهیونیست‌ها هنوز هیچ یک از مذاکرات مربوط به آتش‌بس در غزه و بحث تبادل اسرا به نتیجه ملموسی نرسیده است، جنبش حماس اعلام کرد که ما انعطاف‌پذیری لازم را برای رسیدن به توافقی که منجر به توقف تجاوزات دشمن علیه مردم ما شود، از خود نشان دادیم اما اشغالگران همچنان طفره می‌روند و کارشکنی می‌کنند.

 

به گزارش الجزیره، حماس در بیانیه‌ای مطبوعاتی تاکید کرد که ما به گفتگو از طریق برادران میانجی با هدف دستیابی به توافقی که خواسته‌های مردم فلسطین و منافع آنها را محقق کند، ادامه خواهیم داد.

 

جنبش حماس در ادامه اعلام کرد که رژیم اشغالگر به دنبال فرار از تعهدات توافقی است که منجر به آتش‌بس دائمی، بازگشت آوارگان فلسطینی به مناطق خود، خروج نیروهای اسرائیلی از غزه و تامین نیازهای مردم فلسطین می‌شود.

 

ادعای منابع دیپلماتیک: آمریکا پیش نویس قطعنامه آتش بس 6 هفته‌ای را توزیع کرد

از سوی دیگر الجزیره به نقل از منابع دیپلماتیک مدعی شد که آمریکا پیش نویس قطعنامه‌ای را در شورای امنیت توزیع کرده که از برقراری آتش بس در غزه به مدت 6 هفته حمایت می کند.

 

به گفته این منابع، پیش نویس قطعنامه آمریکا خواستار آزادی تمام «گروگان‌ها» (اسرای اسرائیلی در غزه) پس از موافقت همه طرفهاست.

 

از سوی دیگر آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با همتای قطری خود، تلاشها برای آزادی اسرا را بررسی کرد و مدعی شد که واشنگتن از مسیری که منتهی به تشکیل دولت فلسطینی با تضمین‌های امنیتی برای اسرائیل باشد، حمایت می‌کند.

 

بعد از گذشت چند دور مذاکره در مکان‌های مختلف برای رسیدن به توافق آتش‌بس در غزه، در سایه مانع‌تراشی‌های صهیونیست‌ها و عدم تصمیم آنها برای رسیدن به توافق جدی، هنوز نتیجه ملموسی در این زمینه حاصل نشده و رسانه‌های صهیونیستی به شکل مداوم در چارچوب فشارها و جنگ روانی علیه مقاومت اخبار ضد و نقیضی درباره نتایج مذاکرات منتشر می‌کنند.

 

در همین راستا اخیرا روزنامه تایمز آو اسرائیل در گزارشی ادعا کرد، میانجی‌ها پیشرفت‌های خوبی در مذاکرات خود با نمایندگان جنبش حماس کسب کردند، و مسائل به سوی آتش بس در غزه پیش می‌رود. این درحالی است که تل‌آویو هیچ نماینده‌ای را برای ادامه مذاکرات به قاهره نفرستاده و مدعی است به دلیل آنکه آخرین پاسخ حماس در رابطه با کلیات توافق پاریس رضایت بخش نبوده است، هیئتی را اعزام نمی‌کند.

 

یک منبع وابسته به مقاومت فلسطین با اشاره به اینکه اسرائیل به هیچ وجه به دنبال مذاکرات جدی که منجر به توافق شود، نیست، تاکید کرد که رسانه‌های صهیونیستی اطلاعات نادرستی منتشر می‌کنند و مطالبی که این رسانه‌ها درباره مذاکرات نشر می‌دهند در خدمت اهداف سیاسی نتنیاهو بوده و نتانیاهو تنها به فکر تضمین آینده سیاسی خودش به قیمت خون فلسطینی‌هاست./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار