تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان جنگ ایران چگونه هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد؟ امام جمعه موقت تهران: موفقیت‌های جنگ از عنایت خدا بود

آیت الله رئیسی برای بازدید میدانی از وضعیت سیل‌زدگان عازم سیستان و بلوچستان شد

آیت الله رئیسی برای بازدید میدانی از وضعیت سیل‌زدگان عازم سیستان و بلوچستان شد سخنگوی دولت گفت: رئیس جمهور برای بازدید میدانی از وضعیت سیل‌زدگان عازم سیستان و بلوچستان شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 06
کد خبر: ۲۳۱۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت پیش از ظهر امروز (چهارشنبه،‌ 16 اسفندماه) در حاشیه برگزاری جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: جلسه هیأت دولت امروز به ریاست رییس‌جمهور تشکیل شد.


وی افزود: در ابتدای هیئت جلسه اعضای محترم هیئت وزیران گزارشی از موضوعات هفته‌های جاری ارائه دادند که در صدر آن بیشترین زمان به گزارشی در خصوص وضعیت امدادرسانی به هم‌میهنان عزیز ما در سیستان و بلوچستان از سوی وزیر کشور ارائه شد.


سخنگوی دولت گفت: وزیر راه و شهرسازی در خصوص فعال شدن راه‌ها و احیای دوباره مسیرهای مواصلاتی گزارش داد. همچنین سایر وزرای دولت نیز بنا بر حوزه‌های فعالیت خود گزارش‌هایی را در این خصوص ارائه کردند.


وی ادامه داد: آقای رئیس جمهور مجدداً به همه دستگاه‌های اجرایی تاکید کردند تا همه ظرفیت‌ها را برای سرعت بخشی به امدادرسانی و هم تلاش در جهت پیشگیری از موارد مشابه و آماده‌سازی در این موارد دستور دادند.


بهادری جهرمی اظهار کرد: آقای رئیس جمهور امروز جلسه هیئت دولت را زودتر ترک کردند تا بتوانند سرکشی میدانی از وضعیت امدادرسانی و کمک به سیل زدگان عزیز استان سیستان و بلوچستان داشته باشند و در این راستا، عازم این استان شدند.


وی افزود: گزارش‌های دیگری نیز در جلسه امروز هیئت دولت از روندهای تامین امنیت سلامت و ایجاد و بهره‌برداری از زیرساخت‌های الکترونیکی در برگزاری انتخابات از سوی وزیر کشور به عنوان رئیس مجموعه متولی انتخابات کشور ارائه شد.


سخنگوی دولت تصریح کردک همچنین در خصوص سفر رئیس‌جمهور به الجزایر و شرکت در اجلاسیه سازمان همکاری کشورهای صادر کننده گاز نیز گزارش بسیار خوبی ارائه شد. وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران موفق شد تا به عنوان رکورددار جایگاه نخست را در جمع آوری گازهای مشعل در بین همه اعضای این سازمان داشته باشد که از سوی این نهاد مورد تقدیر قرار گرفت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار