سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

سرلشکر صفوی: باید عمق استراتژیک خودمان را ۵ هزار کیلومتر افزایش دهیم

سرلشکر صفوی: باید عمق استراتژیک خودمان را ۵ هزار کیلومتر افزایش دهیم دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا گفت: عمق دفاع استراتژیک ما دریای مدیترانه است و ما باید عمق استراتژیک خودمان را ۵ هزار کیلومتر افزایش دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 06
کد خبر: ۲۳۱۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر سیدیحی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا در همایش روایت پیشرفت 40 سالگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: مولفه‌های موفقیت این دانشگاه ترکیبی از ایمان و اخلاص و تبعیت از امام راحل بوده است.

 

وی افزود:‌ بنیانگذاران سپاه اسلام ناب را می شناختند و ما تفکر اسلام ناب را تفکر حضرت امام و امام خامنه‌ای می‌شناسیم که این تفکر همان تفکر چهارده معصوم است.

 

سردار صفوی ادامه داد: علاوه بر این سپاه با علم و عقلانیت به پیش رفت و جنگ را هم با همین فرمول اداره کرد. اکثر فرماندهان جنگ یا دانشجو و یا فارغ التحصیل دانشگاه بودند. ما در تفکر و عقلانیت و طرح ریزی‌های عملیاتی بر دشمن تسلط داشتیم و از نقاط غیر قابل تصور به دشمن حمله می‌کردیم.

 

دستیار فرمانده کل قوا عنوان کرد: سپاه از مردم و در خدمت مردم است و این یکی از عوامل مهم پیشرفت سپاه بوده و سپاه تا آخر مردمی باقی خواهد ماند. علاوه بر این یکی دیگر از عوامل موفقیت سپاه استفاده از ظرفیت‌های کشور و فرامین حضرت امام بوده است.

 

وی تاکید کرد: ماموریت اول دانشگاه امام حسین(ع) مربوط به درون سپاه است و باید کادری را تربیت کند که اهل عمل و مردمدار باشند. علاوه بر این دانشگاه امام حسین(ع) باید به دولت و کشور کمک کند.

 

سرلشکر صفوی مطرح کرد: رهبر انقلاب در این 34 سال جبهه مقاومت را قدرت بخشیدند و سردار سلیمانی هم ظرفیت‌های سپاه را در این راستا بکار گرفت و امروز شما شاهد هستید که چگونه یمنی‌ها آمریکایی‌ها را به ذلت کشیده‌اند.

 

دستیار فرمانده کل قوا تاکید کرد: ما چاره‌ای جز عمق بخشی به دفاع و امنیت کشور نداریم. عمق دفاع استراتژیک ما دریای مدیترانه است و ما باید عمق استراتژیک خودمان را 5 هزار کیلومتر افزایش دهیم.

 

سرلشکر صفوی گفت: دریای سرخ و دریای مدیترانه نقطه استراتژیک است و نیروهای دریایی و هوافضای سپاه باید بر این نقاط متمرکز شوند چراکه جنگ‌های آتی دریاپایه و هواپایه است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار