سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

سرلشکر صفوی: باید عمق استراتژیک خودمان را ۵ هزار کیلومتر افزایش دهیم

سرلشکر صفوی: باید عمق استراتژیک خودمان را ۵ هزار کیلومتر افزایش دهیم دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا گفت: عمق دفاع استراتژیک ما دریای مدیترانه است و ما باید عمق استراتژیک خودمان را ۵ هزار کیلومتر افزایش دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 06
کد خبر: ۲۳۱۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر سیدیحی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا در همایش روایت پیشرفت 40 سالگی دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: مولفه‌های موفقیت این دانشگاه ترکیبی از ایمان و اخلاص و تبعیت از امام راحل بوده است.

 

وی افزود:‌ بنیانگذاران سپاه اسلام ناب را می شناختند و ما تفکر اسلام ناب را تفکر حضرت امام و امام خامنه‌ای می‌شناسیم که این تفکر همان تفکر چهارده معصوم است.

 

سردار صفوی ادامه داد: علاوه بر این سپاه با علم و عقلانیت به پیش رفت و جنگ را هم با همین فرمول اداره کرد. اکثر فرماندهان جنگ یا دانشجو و یا فارغ التحصیل دانشگاه بودند. ما در تفکر و عقلانیت و طرح ریزی‌های عملیاتی بر دشمن تسلط داشتیم و از نقاط غیر قابل تصور به دشمن حمله می‌کردیم.

 

دستیار فرمانده کل قوا عنوان کرد: سپاه از مردم و در خدمت مردم است و این یکی از عوامل مهم پیشرفت سپاه بوده و سپاه تا آخر مردمی باقی خواهد ماند. علاوه بر این یکی دیگر از عوامل موفقیت سپاه استفاده از ظرفیت‌های کشور و فرامین حضرت امام بوده است.

 

وی تاکید کرد: ماموریت اول دانشگاه امام حسین(ع) مربوط به درون سپاه است و باید کادری را تربیت کند که اهل عمل و مردمدار باشند. علاوه بر این دانشگاه امام حسین(ع) باید به دولت و کشور کمک کند.

 

سرلشکر صفوی مطرح کرد: رهبر انقلاب در این 34 سال جبهه مقاومت را قدرت بخشیدند و سردار سلیمانی هم ظرفیت‌های سپاه را در این راستا بکار گرفت و امروز شما شاهد هستید که چگونه یمنی‌ها آمریکایی‌ها را به ذلت کشیده‌اند.

 

دستیار فرمانده کل قوا تاکید کرد: ما چاره‌ای جز عمق بخشی به دفاع و امنیت کشور نداریم. عمق دفاع استراتژیک ما دریای مدیترانه است و ما باید عمق استراتژیک خودمان را 5 هزار کیلومتر افزایش دهیم.

 

سرلشکر صفوی گفت: دریای سرخ و دریای مدیترانه نقطه استراتژیک است و نیروهای دریایی و هوافضای سپاه باید بر این نقاط متمرکز شوند چراکه جنگ‌های آتی دریاپایه و هواپایه است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار