یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

انحلال گردان‌های استشهادی طالبان

انحلال گردان‌های استشهادی طالبان حکومت سرپرست افغانستان امروز (چهارشنبه) از انحلال گردان‌های استشهادی این گروه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 06
کد خبر: ۲۳۱۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ قاری فصیح‌الدین فطرت رئیس ستاد ارتش حکومت سرپرست طالبان امروز (چهارشنبه ۱۶ اسفند) اعلام کرد که گردان‌های استشهادی طالبان منحل شده‌اند.

وی با بیان اینکه نیرو‌های بین‌المللی دیگر در سرزمین ما حضور ندارند و دولت گذشته هم سقوط کرده است، گفت: دیگر نیازی به این گردان‌ها نیست.

این مقام نظامی در حالی این ادعا را مطرح کرد که رهبران طالبان در اکتبر ۲۰۲۱، یعنی چند ماه پس بازگشت به قدرت، از ایجاد چند گردان ویژه انتحاری به نام‌های «منصوری»، «بدری» و «الحمزه» خبر داده بودند که مسوولیت تامین امنیت مرز‌های افغانستان را بر عهده داشتند.

ولی حالا که حکومت سرپرست در افغانستان پس از ۲ سال و شش ماه، توسط هیچ کشوری به طور رسمی به رسمیت شناخته نشده، از منحل کردن واحد‌های ویژه انتحاری خبر می‌دهند.

رئیس ستاد ارتش حکومت سرپرست طالبان با بیان اینکه در صورتی که دشمنان به ما حمله کنند، همه نیرو‌های ما استشهادی هستند، تصریح کرد: این نیرو‌ها گر چه در بخش‌های نیرو‌های ویژه ارتش ما جذب شده‌اند، ولی همچنان از احترام و جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند.

این مقام نظامی در بخش دیگری از صحبت‌هایش، از نقض حریم افغانستان توسط واشنگتن خبر داد و گفت: حریم هوایی افغانستان هنوز در اشغال نیرو‌های آمریکایی است.

وی با بیان اینکه هواپیما‌های بدون سرنشین آمریکایی در افغانستان به گشت‌زنی مشغول هستند، اظهار داشت: این پهپاد‌ها احتمالا از یکی از کشور‌های همسایه کنترل می‌شوند.

فصیح‌الدین فطرت در مورد درگیری‌های مرزی افغانستان با پاکستان هم اظهار داشت: ما همواره مرز «دیورند» را یک «خط فرضی» می‌دانیم و هرگاه اسلام‌آباد تلاش کنند از آن خط به سمت افغانستان پیش بروند، طالبان با آن‌ها برخورد خواهد کرد.

وی تصریح کرد: نیرو‌های ما تلاش می‌کنند مشکلات را از راه گفتگو حل کنند، اما وقتی طرف پاکستانی اعتنا نمی‌کند، ما هم به نیروهای‌مان اجازه می‌دهیم که پاسخ متقابل بدهند. / طلوع‌نیوز

کلمات کلیدی: طالبان استشهادی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار