فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

جنون مرد معتاد ۳ نفر را به آتش کشید / قتل زن ۳۷ ساله در تهران

مرد جوان در اقدامی هولناک با آتش افروزی همسرش را به قتل رساند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 08
کد خبر: ۲۳۱۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز گذشته جمعه هجدهم اسفندماه، ماموران کلانتری ۱۵۱ یافت آباد از طریق تماس تلفنی مرگ مشکوک زن جوانی را روی تخت بخش سوختگی بیمارستان شهدای یافت آباد به اداره دهم پلیس آگاهی گزارش کردند.

با اعلام این خبر، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس اگاهی پای در سردخانه بیمارستان گذاشتند و با جسد زن حدودا ۳۷ ساله‌ای مواجه شدند که براثر سوختگی با بنزین به قتل رسیده بود؛ بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌داد، مقتوله به همراه پسر ۸ ساله و شوهرش هفته قبل به این مرکز درمانی منتقل شده‌اند.

تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، پدر ۴۰ ساله خانواده که اکنون در بیمارستان بستری و به موادمخدر اعتیاد دارد، به دلایل نامشخصی هنگامی که فرزندش در خانه بوده با همسر خود مشاجره لفظی پیدا کرده و در ابتدا به قصد قتل دست به آتش‌افروزی مرگبار زده و سپس جهت پایان دادن به زندگی خود اقدام به خودسوزی کرده است.

بررسی‌های دقیق‌تر نشان می‌داد، پسر ۸ ساله در این حادثه آتش‌سوزی نیز هدف سوختگی سطحی قرار گرفته و پس از چند روز اقدامات درمانی مرخص شده، اما پدرش که در خانه دست به این جنایت هولناک زده است حال جسمی وخیمی دارد.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پس از پایان تحقیقات میدانی در بیمارستان و صحنه جرم ماموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی، تحقیقات خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

با دستور قضایی، جسد زن جوان برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و حال جسمی متهم در بیمارستان وخیم گزارش شده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار