شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات  آیین نامه تعیین تعرفه دلالان معاملات املاک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص محرومیت کارکنان دولت از برخی مزایای غیرمستمر حق‌آبه پارک ۷۸۰ هکتاری چیتگر قطع شد پیش‌بینی بارش‌های کشور تا پایان آبان ۱۴۰۴

آیت الله رئیسی: هم با مفسدین هم با فساد مبارزه می کنیم

رئیس دستگاه قضا در اجلاس مجلس خبرگان اظهار داشت که به همه پرونده‌هایی که روی میز قاضی هست رسیدگی خواهد شد و توامان بامفسدین و فساد مبارزه خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۱۹۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ هفتمین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری دوره پنجم به ریاست آیت الله احمد جنتی صبح امروز آغاز به کار کرد.

 

این اجلاسیه دو روزه از ساعت ۸ صبح امروز -سه شنبه- با قرائت آیاتی از کلام الله مجید آغاز و با سخنرانی آیت‌الله احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری ادامه پیدا کرد.

 

در ادامه آیت الله رئیسی رئیس قوه قضائیه و عضو مجلس خبرگان رهبری به ایراد سخنرانی پرداخت. رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مصمم هم با مفسد و هم با فساد مبارزه کنیم، گفت: همه پرونده‌هایی که روی میز قاضی هست مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: پرونده‌هایی که به هر دلیل دغدغه مردم شده است، باید مورد رسیدگی قرار گیرد.

 

وی تاکید کرد: اصلاح نظامات و بستر‌های فسادزا از اولویت‌های جدی است که هم مورد رسیدگی و مطالبه ماست و هم باید دست اندرکاران و مسئولان دنبال کنند تا انشالله خاطر مردم جمع باشد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۲
0
0
درود بر سید عزیز ایران که مایه عزت و آبروی خون شهدا،انقلاب،نظام و مردم هستید،خداوند پشت و پناهتان.
پس کی قراره بعد از گذشت ۴ سال پرونده شبکه فساد سازمان یافته پولشویی ، کلاهبرداری و اعمال نفوذ در دستگاههای مختلف مدیران و سهامداران کاسپین-فرشتگان از دادسرا به دادگاه ارسال بشه ؟ما که جوانی و زندگی مون از بین رفت و هدر شد.آیا مردم خودشون باید انتقام حقشونو به هر طریقی که می دونن از گلوی خانواده های سهامدار و مدیران این موسسه تو ایران یا کانادا بیرون بکشن؟
پرطرفدارترین اخبار