قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

آرد کامل، نشانگر بهترین کیفیت نان‌

کارشناس فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو کامل گفت: پروانه تولید آرد کامل، نشانگر بهترین کیفیت نان‌ است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، زهره پوراحمد اظهار کرد: پیرو مصوبه کمیسیون اصل نود مجلس، سند پشتیبان امنیت غذا که به تصویب ریاست جمهوری رسیده و در آن تولید نان سالم و عرضه آن در جامعه را از وظایف دولت عنوان کرده است، سازمان غذا دارو اقداماتی را در زمینه تولید آرد کامل که میزان فیبر بالاتری دارد، آغاز کرده است.

 

وی افزود: تقریباً در هر استان بیش از یک پروانه ساخت برای تولید آرد کامل صادر شده و در حال تولید هستند، کارخانه‌هایی که پروانه ساخت آرد کامل را دریافت کرده اند جزو بهترین کارخانه‌ها هستند و PRS آنها بالای ۱۸۰ است.

 

به گفته این کارشناس مواد غذایی، پیرو تولید آرد کامل اقداماتی در زمینه تولید نان کامل به روش صنعتی انجام شده و اوایل اسفند ماه اولین نان کامل سنتی به روش صنعتی کلید خورد.

 

پوراحمد خاطرنشان کرد: بهترین نان، نانی است که دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت بوده و مسئول فنی بر موارد اولیه و فرایند تولید آن نظارت دارد.

 

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۷۰ کارخانه تولید کننده آرد کامل و یک کارخانه تولید نان کامل (تافتون) به روش صنعتی در کشور فعال هستند و کارشناسان سازمان غذا و دارو به صورت منظم بر آن نظارت دارند./ مهر

ارسال نظر