وزیر آموزش و پرورش پیام صادر کرد چت جی‌پی‌تی از ورود به ۳ حوزه حساس منع شد یوتیوب رفع فیلتر شد؟ مدارس بندرعباس و شرق هرمزگان تعطیل شد تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهر خوزستان صدور احکام سنگین برای متهمان پرونده تعاونی اعتباری مولی‌الموحدین رد چراغ قرمز گران تمام می‌شود؛ ۵ نمره منفی برای شخصی‌ها، ۱۰ نمره برای عمومی‌ها تعطیلی مدارس سیستان و بلوچستان فردا سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ انتشار دفترچه آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی سال ۱۴۰۴ مدارک مورد نیاز برای تعویض پلاک خودرو ساعت اتمام طرح ترافیک تهران واکنش دادستانی به ماجرای خودکشی جوان الیگودرزی با سلاح گرم؛ سرلک هیچ پرونده قضایی نداشت؛ ادعای رسانه‌های معاند واقعیت ندارد افشای جزئیات تازه از بازداشت مرد مدعی مقابله با بدحجابی؛ نه سلاح داشت، نه مجوز تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان شناسایی باند ۵ نفره کلاهبردار در شبکه‌های اجتماعی افشاگری استاندار تهران درباره صدور پروانه‌های محرمانه در حریم پایتخت

آغاز تولید نان کامل در کشور

طرح تولید نان کامل با حداکثر سبوس‌گیری ۵ درصد و حفظ ارزش‌های غذایی آن با حضور رئیس سازمان غذا و دارو در خوزستان کلید خورد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 24
کد خبر: ۲۲۹۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی در روزهای سوم و چهارم اسفندماه 1402 با نگاه ویژه به محصولات و صنایع پایین دستی پتروشیمی در اهواز برگزار شد. سید حیدر محمدی،رئیس سازمان غذا و دارو اهداف برگزاری این کنگره را ارائه روش‌های جدید در ارتقای کیفیت صنایع غذایی و افزایش ارزش غذایی محصولات، بررسی راه‌های ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی عنوان کرد و گفت: یکی از اقدامات بزرگی که امروز در استان خوزستان آغاز شد، تولید نان کامل توسط یکی از تولید کنندگان بزرگ نان صنعتی در کشور بود که یکی از آرزوهای دیرین چند دهه اخیر کشورمان بود که این مهم امروز تحقق یافت.


وی افزود: متاسفانه در سال های گذشته ۲۸ درصد سبوس نان گرفته می‌شد که ارزش تغذیه‌ایی، املاح معدنی و ویتاوینهای نان را کاهش میداد اما با تلاش‌های فعالان این حوزه، امروز شاهد تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس‌گیری هستیم که بیشتر ویتامین‌های گروه ب، کلسیم، آهن، روی و فسفر موجود در سبوس باقی می‌ماند و نان کاملی برای مصرف کنندگان محسوب می‌شود.معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه برخی از بیماری‌های گوارشی ناشی از نقص ویتامین‌ها و کمبود املاح معدنی در مواد غذایی است، تاکید کرد: نان قوت غالب مردم کشور است و طبعا اگر ارزش تغذیه‌ای این غذا بالاتر برود اثرات خوبی روی سلامت مردم خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار