محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

بادامچیان: مردم در انتخابات به تحریم طلبان پاسخ منفی دادند

بادامچیان: مردم در انتخابات به تحریم طلبان پاسخ منفی دادند دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: مردم با مشارکتی ٢۵ میلیونی در انتخابات، به تحریم‌طلبان پاسخ منفی دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسدالله بادامچیان، دبیر حزب مؤتلفه اسلامی در بیان نقش مشارکت مردم در خنثی سازی نقشه‌های دشمنان، گفت: خدا را شکر، یک انتخابات ارزشمندی برای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری پدید آمد و مردم، با یک مشارکت ۲۵ میلیون نفره، به همه تحریم‌ها پاسخ دادند.


وی ادامه داد: این انتخابات، انتخابات شگفت آوری بود؛ زیرا علی رغم تمام تلاش‌های دشمنان، رسانه‌ها و برخی عناصر سیاه نمای داخلی، مردم در انتخابات حضوری جدی پیدا کردند. مشارکت ۲۵ میلیون نفری، در این شرایط چیز ساده‌ای نبود. این موضوع، بسیار مهم است؛ آن هم بعد از ۴۵ سال.


دبیر حزب مؤتلفه اسلامی بیان کرد: علاوه بر مشارکت ٢۵ میلیون نفره، آنچه که این انتخابات را شگفت‌آور ساخت، مشارکت در ثبت نام بود که ابتدا، ۴۹ هزار نفر، پس از آن ۲۶ هزار نفر، و بعد از آن نیز شورای محترم نگهبان، ۱۵ هزار را احراز صلاحیت کرد.


بادامچیان تصریح کرد: خود این مسئله، دلیل استواری این نظام است، که می‌تواند اینجور افراد را تایید کند.


وی، با تاکید بر اهمیت رقابت آزاد در انتخابات گذشته گفت: در این دوره هیچ جناحی نمی‌توانست ادعا کند که ما کسی را نداریم. اصلاح طلبان با فهرست آقای علی مطهری به صحنه آمدند و سرفهرستشان، نفر شصت و سوم شد. این را که دیگر کسی در انتخابات تخریب نکرد؛ بلکه در صدا و سیما و همه جا حضور داشت. مابقی نیز که کلاً رأیشان از رده خارج‌ است.


دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی ادامه داد‌: در این دوره، به همهٔ این افراد در صدا و سیما و دیگر رسانه‌ها میدان داده شد تا در نهایت آزادی، حرف‌هایشان را بزنند. پس از آن، این ملت بودند که انتخاب کردند که از بین جمع اصولگرایان، ۱۴ تن را به مجلس بفرستند و ۱۶ تن را نیز در دور دوم انتخاب کنند.


بادامچیان تصریح کرد: این موضوع نشان می‌دهند که مردم در انتخابات به تحریم طلبان پاسخ منفی دادند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار