کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

وزیر خارجه اوکراین: پوتین متوقف نخواهد شد

دیمیترو کولبا وزیر خارجه اوکراین با بیان اینکه رئیس جمهور روسیه به دنبال بازگرداندن نفوذ اتحاد جماهیر شوروی است، گفت: ولادیمیر پوتین متوقف نخواهد شد بلکه باید وی را متوقف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ کولبا با اشاره به اینکه به عقیده وی، اگر روسیه جرأت حمله به لیتوانی، لتونی یا استونی را داشته باشد، در جنگ با ناتو شکست خواهد خورد، یادآور شد:، اما شهر‌های این کشور‌ها به سرنوشتی شبیه شهر‌های باخموت و آودیوکا مبتلا خواهند شد.

وزیر خارجه اوکراین در ادامه سخنان خود تاکید کرد: به باخموت و آودیوکا نگاه کنید، شهر‌های کشور‌های بالتیک پس از یک درگیری شدید با روسیه اینگونه خواهند بود.

کولبا همچنین با بیان اینکه تنها راه اجتناب از چنین سرنوشتی، کمک به اوکراین است که در حال مبارزه با تجاوز روسیه است، افزود: لیتوانی این موضوع را درک کرده و از اوکراین حمایت می‌کند، اما دیگر کشور‌های حوزه بالکان فکر می‌کنند از چنین تهدیدی در امان هستند.

وزیر خارجه اوکراین در ادامه با اشاره به اینکه پوتین به وضوح نشان داده است که برای چه می‌جنگد و چه هدفی را دنبال می‌کند، گفت: مسکو به دنبال بازگرداندن نفوذ اتحاد جماهیر شوروی است، زیرا در آن زمان بود که میزان نفوذ روسیه در بالاترین حد خود بود.

کولبا با بیان اینکه رئیس جمهور روسیه فردی است که بازگرداندن نفوذ اتحاد جماهیر شوروی را آخرین ماموریت خود می‌داند، تاکید کرد: پوتین متوقف نخواهد شد بلکه باید وی را متوقف کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر