علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

دستور نتانیاهو برای اقدام قاطع علیه حماس در پی حادثه رفح

دستور نتانیاهو برای اقدام قاطع علیه حماس در پی حادثه رفح دفتر نخست‌وزیری اسرائیل امروز (یکشنبه) اعلام کرد که «بنیامین نتانیاهو» دستور داده است تا علیه اهداف جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در غزه با قاطعیت اقدام شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 19
کد خبر: ۲۹۲۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، دستور داده است تا علیه اهداف جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در نوار غزه با قاطعیت اقدام شود.

بر اساس گزارش شبکه خبری العربی، در این بیانیه همچنین آمده است، بنیامین نتانیاهو پس از آنچه «نقض آتش‌بس از سوی حماس» خوانده شده است، با فرماندهان امنیتی این رژیم مشورت کرده است.

این دستور در حالی صادر شده که گردان‌های القسام ضمن ابراز بی‌اطلاعی از اتفاقات رخ داده در رفح تاکید کرد که این مناطق تحت کنترل رژیم اشغالگر بوده و این گردان‌ها از مارس سال جاری ارتباط با نیرو‌های خود را در این منطقه از دست داده‌اند.

گردان‌های عز الدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس امروز یکشنبه در بیانیه‌ای به خبر‌های منتشر شده درباره وقوع یک حادثه امنیتی در رفح و کشته شدن ۲ نظامی صهیونیست در این حادثه واکنش نشان داد.

پیشتر شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی و «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی این رژیم خواهان ازسرگیری جنگ در غزه هستند.

این رسانه عبری به نقل از بن گویر افزود از نخست‌وزیر (بنیامین نتانیاهو) می‌خواهم دستوراتی را برای ارتش صادر کند تا با تمام قوا جنگ را در نوار غزه ازسربگیرد.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مدعی شد: توهمات دروغین و تصورات غلط مبنی بر اینکه حماس تغییر رویه خواهد داد یا حتی به توافقی که امضا کرده پایبند خواهد ماند برای امنیت ما خطرناک است.»

وی در ادامه موضع افراطی خود و بدون اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در دو سال گذشته در حق مردم غزه تاکید کرد: «این سازمان تروریستی نازی باید کاملاً نابود شود. هر چه زودتر، بهتر!»

این اظهارات در حالی است که رسانه‌های عبری امروز گزارش دادند که ارتش به بهانه نقض آتش‌بس در غزه توسط حماس و در واقع در حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی مخالف این جنبش، دست به حمله‌ای در رفح در جنوب این باریکه زد.

به گزارش رویترز، یک مقام نظامی اسرائیل مدعی شد که حماس حملات متعددی را به نیرو‌های اسرائیلی فراتر از «خط زرد»، از جمله شلیک موشک و تیراندازی تک‌تیراندازان، انجام داده است که آن «نقض آشکار» توافق آتش‌بس خوانده شده است.

وبگاه «وای‌نت» گزارش داد که تبادل آتش بین نیرو‌های نظامی اسرائیل و شبه‌نظامیان در رفح رخ داده است. در پاسخ، هواپیما‌های اسرائیلی حملاتی را در منطقه رفح انجام دادند، در حالی که نیروی دریایی اسرائیل آتش سنگینی را در امتداد ساحل گشود.

کلمات کلیدی: نتانیاهو رفح
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار