جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

نامه همسر نتانیاهو به مادر امیر قطر برای آزادی اسرای صهیونیست

نامه همسر نتانیاهو به مادر امیر قطر برای آزادی اسرای صهیونیست «ساره نتانیاهو» همسر نخست وزیر رژیم صهیونیستی دوشنبه شب، در نامه‌ای به شیخه «موزه بنت ناصر» مادر امیر قطر از وی خواست که از نفوذش برای آزادی اسیران اسرائیلی استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 11
کد خبر: ۲۳۲۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ این نامه به مناسبت ماه مبارک رمضان و با هدف آزادی اسیران اسرائیلی نوشته شده است.

وی در این نامه بدون اشاره به کارشکنی بنیامین نتانیاهو شوهرش برای ممانعت از اجرای تبادل اسیر با گروه مقاومت اعلام کرده که به مناسبت ماه مبارک رمضان که زمان رحمت و بخشش است، اسیران اسرائیلی آزاد شوند.

ساره نتانیاهو در این نامه مدعی شده: این درخواست برای اقدامی است که فراتر از مرز‌های سیاسی است و بیانگر ارزش‌های مشترک و بشردوستانه است.

همسر نتانیاهو گفته: در ماه مبارک رمضان از شما می‌خواهم که از نفوذ زیاد خود برای ازادی اسیرای اسرائیلی استفاده کنید، شاید این مشارکت شما موجب شود که آنان به منازل خود بازگردند.

وی در پایان نیز بدون توجه به انواع شکنجه‌ها و بدرفتاری نظامیان رژیم صهیونیستی با زندانیان فلسطینی و نیز حمله همه جانبه تل آویو به مناطق مسکونی و شهادت بیش از ۳۱ هزار فلسطینی بی‌گناه، ادعا کرد: ما نمی‌توانیم دربرابر این اقدام [زندانی بودن اسیران اسرائیلی]سکوت کنیم یا دست بسته باشیم، زمانی که کرامت زنان و جان آن‌ها در خطر است.

درخواست ساره نتانیاهو از مادر امیر قطر برای آزادی اسیران صهیونیست درحالی است که شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه گزارش داد که وی از دیدار و گفتگو با خانواده‌های اسرای صهیونیست خودداری کرده است.

براساس این گزارش، خانواده‌های یاد شده از کانال‌های مختلف سعی کردند با او ارتباط پیدا کنند، اما پاسخی که دریافت کردند این بود که او مشغله زیادی دارد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار