هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود

رژیم صهیونیستی: ساکنان رفح را به مناطق دیگری منتقل می‌کنیم

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از قصد این رژیم برای انتقال ساکنان رفح به مناطق دیگر قبل از یورش زمینی به این شهر واقع در جنوب غزه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یسرائیل کاتس، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در اظهاراتی با اشاره به احتمال یورش زمینی به رفح گفت: قبل از انجام این عملیات ساکنان رفح را به غرب غزه و یا مناطق دیگر منتقل خواهیم کرد.

به نقل از الشرق الاوسط، وی مدعی شد که این رژیم قصد ندارد به غیرنظامیان در غزه آسیب برساند. این سخنان در حالی مطرح می‌شود که رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر تاکنون به حملات خود علیه مردم غزه ادامه می‌دهد و بر اثر آن بیش از ۳۱ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۲ هزار فلسطینی دیگر زخمی شده‌اند.

کاتس همچنین افزود: آمریکا از اهداف جنگ علیه غزه حمایت می‌کند، اما جو بایدن، رئیس جمهور این کشور می‌خواهد قبل از ورود به رفح برنامه‌ای برای انتقال مردم آن به مناطق دیگر وضع شود. بایدن می‌خواهد که شاهد یک برنامه منظم برای انتقال ساکنان رفح باشد. ارتش اسرائیل این کار را در شمال غزه انجام داد و اکنون نیز در رفح انجام می‌دهد.

در همین رابطه روزنامه «یسرائیل هیوم» شامگاه شنبه نوشت ارتش رژیم صهیونیستی به سمت رفح در حرکت است و روسای دستگاه‌های امنیتی این رژیم طرح‌هایی را برای ادامه جنگ در جنوب نوار غزه تصویب کردند.

پیش از این «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن رد درخواست‌های فزاینده برای توقف حملات نظامی به غزه، متعهد شده بود که «کار را تمام کند.»

با اینکه رژیم صهیونیستی هنوز به طور علنی درباره جدول زمانی یورش زمینی به رفح صحبت نکرده، اما «بنی گانتس» یکی از اعضای سه نفره کابینه جنگ نتانیاهو ۱۸ فوریه گفت: «اگر تا ماه رمضان اسرای ما در خانه نباشند، جنگ تا منطقه رفح ادامه خواهد یافت.»

در همین زمینه، سخنگوی دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در غزه، طی یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو هشدار داد: «در صورت حمله ارتش اسرائیل به شهر رفح در غزه، ممکن است جنایات علیه بشریت در جنوب نوار غزه رخ دهد.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار