واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

السیسی: زمان پایان یافتن بحران یمن فرا رسیده است

عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر روز سه شنبه در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد با تأکید بر راه حل های سیاسی برای بحران های منطقه، گفت که زمان پایان دادن به بحران یمن فرا رسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، السیسی درباره مسأله فلسطین نیز گفت: بدون راه حل ماندن مسأله فلسطین نه تنها باعث ادامه رنج های ملت فلسطین خواهد بود بلکه منابع ملت های خاورمیانه را به نابودی می کشاند.

 

وی افزود: ما خواهان تشکیل فلسطین مستقل به پایتختی قدس شرقی براساس قطعنامه های سازمان ملل هستیم.

 

السیسی تصریح کرد: کشورهای عربی حاضرند که گفت وگوهای صلح را درباره مسئله فلسطین ادامه دهند. هنوز فرصت برای رسیدن به صلح در خاورمیانه باقی است و تنها شرط لازم برای آن، احترام گذاشتن و پایبندی به قطعنامه هایی است که به دست یابی ملت فلسطین به حقوق مسلم خود تصریح دارد.

 

وی در ادامه با تاکید بر راه حل سیاسی برای حل بحران لیبی، گفت: باید دولت یکپارچه در این کشور تشکیل شود. همچنین ما نیازمندیم که مانع دخالت های خارجی در این کشور شویم.

 

رئیس جمهوری مصر راه حل سیاسی در سوریه را ضروری دانست و گفت: قاهره با استقبال از تشکیل کمیته قانون اساسی سوریه خواهان برگزاری هرچه سریعتر جلسات این کمیته است تا بحران هشت ساله سوریه پایان یابد.

 

السیسی درباره یمن نیز گفت: ما خواهان پایان دادن به دخالت های خارجی غیر عربی منطقه در این کشور هستیم و زمان آن فرا رسیده که بحران در یمن پایان یابد.

 

وی افزود: ما باید با خطراتی که کشورهای عربی و دریانوری و امنیت تاسیسات نفتی را تهدید می کند، مقابله کنیم.

 

وی در ادامه بر ضرورت خارج شدن نام سودان از لیست تروریسم بین المللی تاکید کرد.

 

السیسی درباره امکانات قاره سیاه نیز گفت: قاره آفریقا ، قاره فرصت هاست که می تواند در اقتصاد جهانی نقش آفرینی کند.

 

امروز (سه شنبه) هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در حال برگزاری است.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار