نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

انصارالله خطاب به سعودی: صبرمان لبریز شده است

رئیس شورای عالی سیاسی یمن در رابطه با عدم پایبندی سعودی به طرح صلح ارائه شده هشدار داد که صبرمان در حال لبریز شدن است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 26
کد خبر: ۲۳۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ انصارالله هفته ی پیش طرحی را در رابطه با وضع آتش بس میان طرفین به ریاض و جامعه ی بین المللی ارائه دادند، طرحی که با استقبال سازمان ملل متحد نیز همراه بود. با این حال، عدم پایبندی سعودی ها، با واکنش انصارالله همراه بوده است.

 

در همین ارتباط «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن چهارشنبه شب به مناسبت گرامیداشت پنجاه و ششمین سالگرد انقلاب ۲۶ سپتامبر ۱۹۶۲ میلادی (۱۳۴۱ هجری شمسی) که در آن تشکیل جمهوری یمن پس از سرنگونی پادشاهی اعلام شده بود، سخنرانی کرد.

 

المشاط گفت: «ملت ما امروز به فضل مقاومت و اصرار یمنی‌ها برای آزادی کشور یمن از سلطه بیگانگان، اعتبار را به همه انقلاب‌های این کشور در طول تاریخ بازگردانده است».

 

وی اعلام کرد: «آنچه ما در یمن در معرض آن قرار داریم، نقض صریح منشور سازمان ملل و همه قوانین بین‌المللی است».

 

رئیس شورای عالی سیاسی یمن تصریح کرد: «ادامه جنگ ائتلاف سعودی علیه یمن، لکه ننگی بر پیشانی جامعه بین‌الملل و تهدیدی برای صلح و امنیت است».

 

مهدی المشاط با رد ادامه تعامل با مزدوران به عنوان نماینده ملت یمن گفت که «صنعاء نماینده واقعی یمنی‌ها است».

 

وی افزود: «ما پیشنهاداتی با مضمون دعوت به صلح ارائه کردیم که این نشان از صلح‌طلبی ما دارد، اما طرف دیگر در خصوص این پیشنهادات تاکنون مسئولانه عمل نکرده است».

 

رئیس شورای عالی سیاسی یمن به متجاوزان هشدار داد: «پایبندی ما به این طرح پیشنهادی بستگی به پایبندی طرف مقابل دارد. آمادگی ما برای صلح به اندازه آمادگی ما برای انجام حملات دردناک است. روزهای صبر ما بسیار محدود است».

 

مهدی المشاط اخیرا چند روز پس از حملات پهپادی به تاسیسات آرامکو، پیشنهاد توقف مشروط حملات یمنی‌ها به عربستان را داد و ابراز امیدواری کرد که ریاض به آن پاسخ مثبت دهد، اما حملات سعودی‌ها همچنان ادامه دارد.

 

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن چهارشنبه شب در یک نشست خبری آمار مربوط به تعداد تجاوزات هوایی ائتلاف سعودی به یمن پس از پیشنهاد رئیس شورای عالی سیاسی یمن درباره توقف مشروط حمله به عربستان را اعلام کرد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار