ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

ملک عبدالله دوم: اشغالگران نمی توانند آمال فلسطینی ها را محو نمایند

ملک عبدالله دوم: اشغالگران نمی توانند آمال فلسطینی ها را محو نمایند پادشاه اردن در مجمع عمومی سازمان ملل متحد تاکید کرد که مکان های مقدس جایی برای جداسازی نژادی نیست. وی گفت: اشغالگران نمی توانند آمال و آرزوهای ملت فلسطین را نابود نمایند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالله دوم پادشاه اردن روز سه شنبه در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: رژیم اشغالگر نمی‌تواند تاریخ، آرزوها و آمال مردم فلسطین را محو کند.

 

به گزارش شبکه خبری اسکای نیوز، پادشاه اردن افزود: سرزمین های مقدس مکانی برای جداسازی نژادی نیست.

 

وی ادامه داد: عدالت بین المللی باید در برگیرنده مردم فلسطین نیز باشد و باید از طریق عدالت، زندگی مردم را بهبود بخشید.

 

عبدالله دوم اضافه کرد: راه حل برپایی دو کشور فلسطینی و یهودی تنها راه حل واقعی برای بحران فلسطین است و عدم برپایی کشور فلسطینی نیز به معنای فقدان ثبات است.

 

پادشاه اردن همچنین تأکید کرد که درگیری های اسرائیلی– فلسطینی باید بر اساس قطعنامه های سازمان ملل متحد پایان یابد.

 

وی گفت: اردن به صورت اخلاقی بر حمایت از حقوق دینی در سرزمین های مقدس متعهد است.

 

عبدالله دوم در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع بحران مهاجرت و آواره ها اشاره کرد و گفت: اکنون ما شاهد بزرگترین موج مهاجرت پس از جنگ جهانی دوم هستیم.

 

وی افزود: ما باید در پایان بخشیدن به این بحران ها سهم داشته باشیم و به آوارگان و کشورهای میزبان کمک کنیم.

 

پادشاه اردن همچنین به موضوع تروریسم پرداخت و گفت: باید اقدامی جمعی برای مقابله با گروه های افراطی انجام داد.

 

هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد از امروز (سه شنبه) آغاز شده است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار