عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

شیخ تمیم: محاصره ظالمانه قطر باید رفع شود

شیخ تمیم: محاصره ظالمانه قطر باید رفع شود امیر قطر در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد خواستار گفتگوی بی قید و شرط در منطقه شده و تحریم این کشور توسط سعودی ها را ظالمانه نامید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ شیخ «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر روز سه شنبه در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: تنش ها در منطقه به نفع هیچ یک از کشورهای حاشیه خلیج فارس نیست.

 

شیخ تمیم با اشاره به تشدید تنش‌های منطقه گفت که «موضع همیشگی ما این است که منطقه از طریق حل اختلافات بر اساس مصالح مشترک و احترام به حاکمیت، به دور از هرگونه خطر و درگیری باشد».  

 

امیر قطر در ادامه به بحران شورای همکاری خلیج فارس اشاره کرد و گفت که «برای حل بحران قطر باید گفت‌وگوی بدون قید و شرط صورت بگیرد و محاصره ظالمانه لغو شود».

 

وی اعلام کرد که «شورای همکاری خلیج [فارس] (بعد از قطر) دومین قربانی محاصره غیر قانونی و ظالمانه (چهار کشور عربی مصر، عربستان، ‌بحرین و امارات) است».

 

امیر قطر افزود: «قوانین بین‌المللی تا چه زمانی می‌خواهد در برابر مسایل منطقه به خصوص فلسطین و حقوق ملت آن ناتوان عمل کند».

 

وی تاکید کرد که «ادامه اشغالگری‌ها در اراضی فلسطینی و عربی و محاصره غزه، باعث می‌شود که قوانین بین‌المللی به صورت علنی به چالش کشیده شود».

 

امیر قطر ضمن انتقاد از دخالت خارجی در لیبی گفت که حمله به طرابلس باعث شد که تلاش‌های سازمان ملل، نتیجه‌ای در پی نداشته باشد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار