هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

شیخ تمیم: محاصره ظالمانه قطر باید رفع شود

شیخ تمیم: محاصره ظالمانه قطر باید رفع شود امیر قطر در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد خواستار گفتگوی بی قید و شرط در منطقه شده و تحریم این کشور توسط سعودی ها را ظالمانه نامید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ شیخ «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر روز سه شنبه در هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: تنش ها در منطقه به نفع هیچ یک از کشورهای حاشیه خلیج فارس نیست.

 

شیخ تمیم با اشاره به تشدید تنش‌های منطقه گفت که «موضع همیشگی ما این است که منطقه از طریق حل اختلافات بر اساس مصالح مشترک و احترام به حاکمیت، به دور از هرگونه خطر و درگیری باشد».  

 

امیر قطر در ادامه به بحران شورای همکاری خلیج فارس اشاره کرد و گفت که «برای حل بحران قطر باید گفت‌وگوی بدون قید و شرط صورت بگیرد و محاصره ظالمانه لغو شود».

 

وی اعلام کرد که «شورای همکاری خلیج [فارس] (بعد از قطر) دومین قربانی محاصره غیر قانونی و ظالمانه (چهار کشور عربی مصر، عربستان، ‌بحرین و امارات) است».

 

امیر قطر افزود: «قوانین بین‌المللی تا چه زمانی می‌خواهد در برابر مسایل منطقه به خصوص فلسطین و حقوق ملت آن ناتوان عمل کند».

 

وی تاکید کرد که «ادامه اشغالگری‌ها در اراضی فلسطینی و عربی و محاصره غزه، باعث می‌شود که قوانین بین‌المللی به صورت علنی به چالش کشیده شود».

 

امیر قطر ضمن انتقاد از دخالت خارجی در لیبی گفت که حمله به طرابلس باعث شد که تلاش‌های سازمان ملل، نتیجه‌ای در پی نداشته باشد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار