ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

تکرار اتهامات ضدایرانی ریاض در نشست کابینه سعودی

کابینه عربستان سعودی در نشست هفتگی خود با بررسی آخرین تحولات منطقه، به تکرار اتهام‌زنی علیه ایران پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  کابینه عربستان سعودی روز سه شنبه با تکرار اتهام زنی علیه ایران، خواستار اقدام جامعه بین‌المللی شد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» کابینه عربستان سعودی در نشست هفتگی خود که به ریاست «ملک سلمان» پادشاه این کشور برگزار شد ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه، با لفاظی ایران را به اقدامات خرابکارانه متهم کرد.

 

عربستان در حالی مدعی اقدامات خرابکارانه ایران شده که بنابر گزارش سازمان ملل متحد حدود 85 هزار کودک زیر پنج ساله یمنی از سال 2015 تاکنون بخاطر گرسنگی ناشی از حمله ائتلاف عربستان به یمن جان باخته‌اند. گفته می‌شود که 14 میلیون نفر یمنی نیز در خطر قحطی قرار دارند.

 

بر اساس این گزارش، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن شنبه گذشته با ۱۰ فروند پهپاد، تأسیسات نفتی «بقیق» و «خریص» وابسته به شرکت آرامکو را هدف قرار دادند که در پی آن به اذعان وزیر انرژی سعودی ۵.۷ میلیون بشکه تولید نفت این کشور به حالت تعلیق در آمد.

 

به گزارش رویترز، ملک سلمان در جلسه کابینه اظهار داشت که حمله اخیر به تاسیسات آرامکوی عربستان در هفته گذشته نشان دهنده تشدید خطرناک اوضاع در منطقه است.

 

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در روزهای گذشته در واکنش به اتهام‌زنی ریاض اعلام کرد، دولت عربستان سعودی با توهم دشمنی ایران با خود و گریز از واقعیت‌ها و حقایق موجود همواره با طرح نام ایران به دنبال فرافکنی شکست‌های خود است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار