لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

تکرار اتهامات ضدایرانی ریاض در نشست کابینه سعودی

کابینه عربستان سعودی در نشست هفتگی خود با بررسی آخرین تحولات منطقه، به تکرار اتهام‌زنی علیه ایران پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  کابینه عربستان سعودی روز سه شنبه با تکرار اتهام زنی علیه ایران، خواستار اقدام جامعه بین‌المللی شد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» کابینه عربستان سعودی در نشست هفتگی خود که به ریاست «ملک سلمان» پادشاه این کشور برگزار شد ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه، با لفاظی ایران را به اقدامات خرابکارانه متهم کرد.

 

عربستان در حالی مدعی اقدامات خرابکارانه ایران شده که بنابر گزارش سازمان ملل متحد حدود 85 هزار کودک زیر پنج ساله یمنی از سال 2015 تاکنون بخاطر گرسنگی ناشی از حمله ائتلاف عربستان به یمن جان باخته‌اند. گفته می‌شود که 14 میلیون نفر یمنی نیز در خطر قحطی قرار دارند.

 

بر اساس این گزارش، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن شنبه گذشته با ۱۰ فروند پهپاد، تأسیسات نفتی «بقیق» و «خریص» وابسته به شرکت آرامکو را هدف قرار دادند که در پی آن به اذعان وزیر انرژی سعودی ۵.۷ میلیون بشکه تولید نفت این کشور به حالت تعلیق در آمد.

 

به گزارش رویترز، ملک سلمان در جلسه کابینه اظهار داشت که حمله اخیر به تاسیسات آرامکوی عربستان در هفته گذشته نشان دهنده تشدید خطرناک اوضاع در منطقه است.

 

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در روزهای گذشته در واکنش به اتهام‌زنی ریاض اعلام کرد، دولت عربستان سعودی با توهم دشمنی ایران با خود و گریز از واقعیت‌ها و حقایق موجود همواره با طرح نام ایران به دنبال فرافکنی شکست‌های خود است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار