عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

گران‌ترین بیماری دنیای کنونی کدام است؟

یک روانپزشک یزدی با بیان این‌که آلزایمر گران‌ترین مرض دنیا است، گفت: شروع درمان روانپزشکی به معنای مصرف مادام العمر آن نیست و اکثر افسردگی‌ها که منجر به آلزایمر می‌شوند با درمان شش ماهه بهبودی می‌یابند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 25
کد خبر: ۲۳۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر «سمانه محمودی میمند» در اولین همایش آلزایمر استان یزد که با حضور جمعی از روانپزشکان متخصص و پزشکان عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی برگزار شد، در خصوص اختلالات رفتاری و شناختی در آلزایمر اظهار کرد: آلزایمر شایع‌ترین علت زوال عقل است و ۵۰ تا ۷۰ درصد زوال عقل را به خود اختصاص می‌دهد.

 

وی با اشاره به اختلالات رفتاری در آلزایمر افزود: پرخاشگری، بی‌قراری، عدم همکاری، سرگردانی و مهارگسیختگی مهمترین اختلالات رفتاری این بیماری محسوب می‌شوند.

 

این روانپزشک یزدی در ادامه افسردگی، اضطراب، اختلال در سیکل خواب و بیداری، توهم، هذیان و تغییر در شخصیت را مهمترین علائم بیماری آلزایمر دانست وگفت: افسردگی یک عامل خطر برای ایجاد زوال عقل است و نتایج بررسی‌ها نشان داده فردی که چندین مرتبه افسرده شده و درمان نشده باشد ممکن است احتمال بروز آلزایمر در وی افزایش یابد.

 

وی با بیان این‌که اضطراب در ۶۰ درصد بیماران مبتلا به آلزایمر دیده می‌شود که اغلب به علت ترس ازتن‌هایی بروز می‌کند، تصریح کرد: بخش زیادی از بیمارانی که با شکایت حافظه پریشان مراجعه می‌کنند مبتلا به آلزایمر نیستند بلکه دچار افسردگی و اضطراب شده‌اند.

 

این پزشک متخصص‌یزدی با اشاره به این‌که متاسفانه افسردگی در بسیاری از مواقع مورد غفلت واقع می‌شود، خاطرنشان کرد: ۳۰ تا ۷۰ درصد بیماران مبتلا به افسردگی درمان مناسبی دریافت نمی‌کنند و بسیاری از این افراد نیز به متخصص مراجعه نمی‌کنند.

 

وی در پایان سخنان خود تأکید کرد: شروع درمان روانپزشکی به معنای مصرف مادام العمر آن نیست و اکثر افسردگی‌ها با درمان شش ماهه بهبودی پیدا می‌کنند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر