بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب

روسیه سفیر سوئیس را احضار کرد

در واکنش به تصمیم پارلمان سوئیس برای پیشبرد طرح انتقال دارایی‌های مسدودشده روسیه به اوکراین، وزارت خارجه روسیه سفیر این کشور در مسکو را احضار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه روسیه امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد «کریستینا مارتی لانگ» سفیر سوئیس در مسکو را درباره تصمیم پارلمان این کشور برای تسهیل مصادره دارایی‌های روسیه احضار کرده است.

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: «در ۱۲ مارس، وزارت امور خارجه روسیه سفیر سوئیس در مسکو را احضار کرد تا به تصمیم پارلمان سوئیس مبنی بر آغاز پی‌ریزی مبنای قانونی یک سازوکار برای مصادره دارایی‌های دولتی (روسیه) در خاک سوئیس اعتراض کند.»

در این بیانیه آمده که مسکو این اقدام مقامات سوئیس را به‌شدت محکوم کرده و آن را «نقض آشکار مصونیت دولت‌ها» در «اصول و هنجار‌های اساسی حقوق بین‌الملل» می‌داند.

پارلمان سوئیس اخیرا با ۲۱ رای موافق، ۱۹ رای مخالف و ۳ رای ممتنع، با مصادره دارایی‌های مسدودشده روسیه در سوئیس به نفع اوکراین موافقت کرد. برخی ارزیابی‌ها حاکی از این هستند که روسیه بیش از ۹ میلیارد دلار دارایی توقیف‌شده در سوئیس دارد.

وزارت خارجه روسیه در ادامه این بیانیه اظهار کرد: «هر گونه تجاوز به اموال دولتی روسیه تحت عنوانِ ساختگی «مکانیسم جبران» چیزی نیست جز سرقت در سطح دولتی.»

در این بیانیه آمده است: «اگر سوئیس دارایی‌های دولتی روسیه را مصادره کند، مسکو ناچار به اتخاذ گام‌های تلافی‌جویانه‌ای خواهد بود.» / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار