معشوقه سابق اپستین از ادای شهادت خودداری کرد و خواستار عفو شد دیدار‌های مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی در عمان ترکیه مسدود کردن دسترسی‌ها به اسناد اپستین را تکذیب کرد گفت‌و‌گو‌های تلفنی عراقچی با وزرای خارجه ترکیه، مصر و عربستان در مورد مذاکرات مسقط هاکان فیدان: نظام سیاسی ایران فرو نمی‌پاشد ترکیه: برنامه یا قصدی برای خروج از سوریه نداریم ونس: خط قرمزی در مذاکرات با ایران وجود ندارد / در گفت‌و‌گو‌ها بسیار جدی هستیم آمریکا به کشتی‌های خود هشدار داد از ایران دوری کنند شیخ نعیم قاسم: با پایداری، شکستی وجود ندارد/می‌خواهیم لبنان را آزاد کنیم و خواهان درگیری نیستیم احتمال رقیق سازی اورانیوم ۶۰ درصد در مقابل لغو تمامی تحریم‌ها ابوشریف: ایران را تنها نخواهیم گذاشت حضور چهل فرمانده ایرانی در تنگه هرمز همزمان با مذاکرات مسقط تأکید السیسی و بن‌زاید بر پرهیز از تنش در منطقه گزارش اینستاگرامی عراقچی از مذاکرات اخیر با آمریکا درخواست‌های نتانیاهو از ترامپ درباره ایران در سفر به واشنگتن

حماس: پیشنهاد بین‌المللی برای آتش‌بس در غزه دریافت کرده‌ایم

یک منبع در جنبش حماس فلسطین از دریافت یک پیشنهاد بین‌المللی برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ این منبع، شامگاه سه شنبه با بیان خبر مذکور، گفت این پیشنهاد شامل آزادی کودکان، زنان و سالمندان اسیر می‌شود.

به نقل از سایت خبری العربیه، منبع مذکور در حماس تاکید کرد: با طرح تعدیل شده آمریکا که خواهان توقف جنگ و بازگشت تدریجی آوارگان است موافقت کردیم.

وی افزود هیئتی از حماس طی روز‌های آینده به قاهره سفر خواهد کرد تا درباره جزئیات توافق و آغاز اجرای آن مذاکره کند.

۲ منبع امنیتی مصر گفته‌اند که قاهره روز یکشنبه در تلاش برای از سرگیری مذاکرات آتش‌بس در غزه در ماه رمضان با تعدادی از شخصیت‌های ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، رژیم صهیونیستی و سایر میانجی‌گران تماس برقرار کرد.

این ۲ منبع تاکید کرده‌اند که تماس‌های مصر با حماس و سرویس اطلاعاتی اسرائیل (موساد) روز یکشنبه با مجوز ریاست جمهوری مصر در تلاش برای نزدیک‌تر کردن مواضع مختلف ۲ طرف بدون ارائه جزئیات بیشتر صورت گرفت.

در آخرین دور مذاکرات قاهره، جنبش حماس بر دشواری اجرای درخواست اشغالگران تاکید و اعلام کرده بود: نتانیاهو اعزام هیئت خود به قاهره را مشروط به تحویل فهرست جامع اسامی تمامی اسرای موجود در غزه کرده بود.

حماس خاطرنشان کرده بود: باید آتش‌بس برقرار شود تا ارتباط با گروه‌های مسؤول حفاظت و تامین امنیت این اسیران و همچنین ارتباط با جناح‌هایی که اسیر دارند، فراهم شود چرا که در سایه ادامه نبرد‌ها این امر غیرممکن است.

قطر، مصر و ایالات متحده در تلاش هستند تا در ازای آزادی اسیران صهیونیست در مورد توافق آتش‌بس در ماه رمضان مذاکره کنند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار