عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی پایان مذاکرات ۱۲ ساعته روسیه و آمریکا در ریاض رایزنی «فیدان» و «عراقچی» در مورد تحولات اخیر ترکیه و منطقه

جهاد اسلامی فلسطین: مذاکرات دوحه بدون نتیجه پایان یافت

«محمد الهندی» معاون دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین تصریح کرد: تیم گفت‌وگوکننده اسرائیلی تعلل می‌کند و به میانجی گران اعلام کرده است که به رژیم صهیونیستی بازمی گردد تا پاسخ را بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۲۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 12
کد خبر: ۲۴۹۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین از بی‌نتیجه بودن مذاکرات دوحه به دلیل تعلل، کارشکنی و وقت‌کشی نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد و تاکید کرد که تیم گفتگو کننده بنیامین نتانیاهو اختیاراتی از خود ندارد.

«محمد الهندی» معاون دبیر کل جهاد اسلامی لبنان اعلام کرد: مذاکرات دوحه بدون هیچ گونه نتیجه‌ای به پایان رسید.

وی افزود: کاملا روشن است که نتانیاهو مذاکرات را اداره می‌کند و تیم گفتگو کننده او اختیاراتی ندارند.

الهندی تاکید کرد: از اولویت‌های نتانیاهو و کابینه او تداوم جنگ در غزه است و بازگردانیدن اسیران برای او مهم نیست.

وی تصریح کرد: تیم گفت‌وگوکننده اسرائیلی تعلل می‌کند و به میانجی گران اعلام کرده است که به رژیم صهیونیستی بازمی گردد تا پاسخ را بگیرد.

الهندی تاکید کرد: دولت آمریکا اهرم فشاری در اختیار ندارد که برای توقف جنگ با آن نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد.

وی افزود: مقاومت به دنبال تضمین‌هایی برای برقراری آتش بس دائمی و خروج اشغالگران از نتساریم و فیلادلفیا است. ماندن اسرائیل در محور فیلادلفیا (میان مرز غزه و مصر) به فرسایش این رژیم منجر خواهد شد.

الهندی تاکید کرد: زمان خاصی برای بازگشت به مذاکرات به منظور تکمیل گفتگو‌ها نیست. نتانیاهو تعلل می‌کند و به دنبال خریدن وقت است.

این درحالی است که «حسام بدران» از رهبران ارشد حماس بامداد جمعه در خصوص کارشکنی نتانیاهو و تحرکات آمریکا برای پیوند دادن مذاکرات با جنبش مقاومت گفت: نتانیاهو به علت اهداف شخصی از مذاکرات طفره می‌رود و رژیم اشغالگر هیچ اراده‌ای برای حصول توافق ندارد.

بدران تصریح کرد: درحالی که مقاومت حماس با طرح جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا موافقت کرده است، نتانیاهو به این طرح به همراه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد بی توجه بوده و آن را نادیده می‌گیرد.

وی افزود: جنبش حماس موضعی نرم و مثبت در پیش گرفته، اما نتانیاهو درصدد کارشکنی در توافق است و در اظهارات علنی [مبنی بر انجام مذاکرات]دروغ می‌گوید.

بدران گفت که با وجود آن که هیأت مذاکره کننده برآمده از جنبش حماس است، اما تصمیمات با رایزنی و مشورت همه گروه‌های ملی فلسطینی انجام می‌شود.

وی بار دیگر به مدیریت غزه پس از جنگ اشاره کرد و آن را مسأله فلسطینی دانست که نباید هیچ کشور خارجی در آن مداخله کند.

بدران تأکید کرد: هرگز درباره سرنوشت غزه پس از پایان جنگ با هیچ کشور خارجی مذاکره نخواهیم کرد.

وی از جامعه جهانی خواست که به طرف‌هایی که در مذاکرات اخلال ایجاد می‌کنند فشار وارد و آنها را متقاعد کند تا حملات به غزه را متوقف کنند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار