حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

حمله موشکی و توپخانه‌ای حزب الله به پایگاه‌های صهیونیستی

حمله موشکی و توپخانه‌ای حزب الله به پایگاه‌های صهیونیستی رزمندگان حزب الله سه پایگاه اشغالگران صهیونیست در اراضی اشغالی جنوب این کشور و شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین را هدف حملات موشکی و توپخانه‌ای قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 13
کد خبر: ۲۳۲۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزب الله با انتشار بیانیه‌های کوتاهی تأکید کرد رزمندگانش پایگاه‌های زبدین، حانیتا و رویسات العلم را هدف حمله موشکی قرار دادند.

در اولین حمله، رزمندگان حزب الله با شلیک موشک فلق، به پایگاه زبدین در اراضی لبنانی شبعا (تحت اشغال رژیم صهیونیستی) حمله کردند که موشک مذکور به طور مستقیم به هدف اصابت کرد.

رزمندگان حزب الله در حمله دیگری، پایگاه رویسات العلم در ارتفاعات کفرشوبا متعلق به لبنان و تحت اشغال رژیم اشغالگر را مورد حمله موشکی قرار دادند.

نیرو‌های مقاومت لبنان در عملیات دیگری، محل استقرار نظامیان اشغالگر در شرق پایگاه حانیتا را توپ باران کردند.

رزمندگان حزب الله همچنین یک پهپاد اشغالگران صهیونیست را در آسمان مناطق مرزی با فلسطین اشغالی وادار به عقب نشینی به داخل سرزمین‌های اشغالی کردند.

حزب‌الله لبنان در چند ماه گذشته در پی جنایات هولناک رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط این رژیم در نوار غزه، مواضع نظامی صهیونیست‌ها در شمال سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داده است؛ موضوعی که سبب هراس صهیونیست‌های شهرک‌نشین در این مناطق شده است و تاکنون ده‌ها هزار صهیونیست از ترس حملات مقاومت از شهرک‌های نزدیک مرز‌های لبنان خارج شده‌اند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha