پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم پزشکیان: برای پاپ فرانسیس که در بیمارستان تحت معالجه قرار دارد آرزوی سلامتی دارم قالیباف با الهام علی‌اف دیدار و گفت‌و‌گو کرد پزشکیان به زیاد النخاله: کنار فلسطین هستیم سرلشکر باقری: آسیب اندک وارد شده به دفاع هوایی به طور کامل ترمیم شده است ادامه بررسی پیوستن ایران به پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت سرلشکر سلامی: سپاه از نظر تسلیحات و سخت افزار رزمی همپای پیشرفت‌های دنیا در حرکت است رهبر انقلاب: منتظر اقدام قطر برای بازگرداندن مطالبات ایران هستیم/ تفاوتی بین روسای جمهور آمریکا نیست عارف: شاخص‌های فرهنگی نگران‌کننده است استقبال پزشکیان از امیر قطر در سعدآباد پزشکیان: آیا با استیضاح همتی مشکلات ارزی اصلاح می‌شود؟ سردار حاجی زاده: عملیات وعده صادق ۳ حتما انجام می‌شود جزئیات بررسی طرح استیضاح همتی در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس پزشکیان: ظرفیت‌ها را برای کاهش وابستگی به نفت مد نظر داریم رهبر انقلاب در دیدار دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین: طرح احمقانه آمریکا برای غزه به هیچ‌جا نخواهد رسید

کالابرگ الکترونیک بدون تزریق نقدینگی، سبد معیشتی خانوار را تأمین می‌کند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح کالابرگ الکترونیک تأثیرات مثبتی را بر معیشت مردم خواهد گذاشت و یکی از قوت این طرح عدم تزریق نقدینگی به جامعه است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 15
کد خبر: ۲۳۲۸۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «شهباز حسن‌پور بیگلری» با اشاره به اجرای طرح کالابرگ الکترونیک از سوی دولت، گفت: طرح کالابرگ الکترونیک تاثیر مثبتی در تأمین سبد معیشتی خانوار داشته است.

وی با بیان اینکه یکی از نقاط قوت این طرح توجه و تأمین سبد معیشتی خانوارها بدون تزریق نقدینگی است، افزود: این طرح بدون تزریق نقدینگی کمک می‌کند تا مردم بتوانند از طریق کالابرگ الکترونیکی بخشی از مایحتاج ضروری خود را تأمین کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: دولت آیت‌الله رئیسی همواره سعی دارد تا شرایط معیشتی مردم را از طریق کاهش رشد نقدینگی و در نتیجه آن کاهش تورم کالابرگ الکترونیکی بهبود ببخشد.

حسن پور بیگلری تاکید کرد: طرح کالا برگ الکترونیکی که فجرانه نام دارد، در سه مرحله بهمن ماه اسفند ماه و فروردین ماه ارائه می‌شود؛ ارائه این کالابرگ الکترونیکی می‌تواند تاثیر مثبتی در تامین مایحتاج ضروری مردم در سبد معیشتی آنها در این برهه از زمان داشته باشد.

به گزارش ایرنا، طرح کالابرگ الکترونیکی مصادف با حلول ماه مبارک رمضان و عید نوروز از تاریخ ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ کلید خورد و تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

«طرح فجرانه» یک سبد ۱۱ قلمی برای تأمین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد (منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران) با قیمت‌های مبنا سال ۱۴۰۱ انتخاب شده است و مابه التفاوت قیمت سبد مبنا سال ۱۴۰۱ با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تأمین می‌شود، به این صورت که قیمت روز سبد مشتمل بر ۱۱ قلم ۷۴۳,۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم در صورت خرید بسته باید قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳/۳۰۰ تومان از جیب خود پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰/۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تأمین می‌شود.

اعتبار جدید (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار مشمول طرح به صورت مجزا یارانه نقدی خود را به صورت ماهانه دریافت خواهند کرد. مبلغ حمایتی دولت به صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود.

خانوار می‌تواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کنند و امکان جا به جایی اعتبار بین گروه‌های کالایی مقدور نیست.

خانوارهای مشمول طرح می‌توانند اقلام سبد غذایی را طی یک ماه و متناسب با نیاز خود خرید کنند و اجباری در خرید تمام اقلام به صورت یک جا وجود ندارد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار