غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

نگرانی صهیونیست‌ها از رفتارهای افراطی بن گویر

بن گویر خواستار تعرض یهودیان به مسجد الاقصی در ده روز پایانی رمضان شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 18
کد خبر: ۲۳۳۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی این رژیم خواستار تعرض یهودیان به مسجد الاقصی در ده روز پایانی ماه مبارک رمضان شده است.

 

این شبکه به نقل از مسئولان بلندپایه اسراییلی افزود که درخواست بن گویر بسیار نگران کننده است و در نهایت با آن موافقت نخواهد شد.

 

همزمان روزنامه صهیونیستی معاریو در گزارشی اعلام کرد که بر اساس برآوردهای انجام‌شده در مورد مقامات سیاسی رژیم صهیونیستی، نتانیاهو در پی هشداری که گدعون ساعر به وی داده، گرفتار بحران و مخمصه شده است.

 

ساعر که عضو کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی است تهدید کرده اگر به عضویت کابینه جنگ این رژیم در نیاید از کابینه این رژیم خارج خواهد شد.

 

از سوی دیگر بتسییل اسموتریچ وزیر تندرو دارایی رژیم صهیونیستی نیز از احتمال بالای سرنگونی کابینه نتانیاهو به دلیل قانون خدمت نظامی یا پیوستن گدعون ساعر به کابینه خبر داد.

 

همچنین معاریو به نقل از یکی از وزیران صهیونیست نوشت: تشدید بحران داخلی کابینه ائتلافی به دلیل امیال و منافع اعضا می‌تواند این کابینه راستگرا را سرنگون کند.

 

علاوه بر این رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که ایتمار بن گویر وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی رفتارهای یوآف گالانت وزیر جنگ این رژیم را مورد هجمه قرار داده و در جلسه کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کرده است که گالانت سیاستی مستقل را دنبال می‌کند.

 

این رسانه‌ها اعلام کردند که بن‌گویر در جریان این جلسه به نتانیاهو گفته که وی رییس گالانت است و نباید او را به حال خود رها کند تا هر کاری را که می‌خواهد انجام بدهد.

 

پیش از این نیز ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار اعمال محدودیت‌های بیشتر برای ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی در طول ماه مبارک رمضان بود، اما نتانیاهو از ترس تشدید التهاب در کرانه باختری این موضوع را نپذیرفته است. نشست پنجشنبه شب شورای امنیت رژیم صهیونیستی نیز شاهد مشاجره شدید میان بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از یک طرف و ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی این رژیم و یعقوب شبتای، رییس پلیس رژیم صهیونیستی بود.

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز سه شنبه گذشته اعلام کرد که ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی در هفته اول ماه مبارک رمضان با همان تعداد سال‌های گذشته امکان پذیر است.

 

ایتمار بن گویر اظهارات نتانیاهو در مورد مسجدالاقصی را «به خطر انداختن جان شهروندان اسراییل و تصویری از پیروزی برای حماس» خواند.

 

از طرف دیگر، رادیو رژیم صهیونیستی گزارش داد که ارتش اسرابیل آماده باش بی‌سابقه‌ای را برای ماه مبارک رمضان در کرانه باختری اعلام کرده است.

 

بر اساس این گزارش حدود ۲۴ گروهان و ۲۰ دسته و دو یگان ویژه به علاوه ۵ هزار نیروی ذخیره از شهرک‌های مختلف در کرانه باختری مستقر خواهند شد که به این ترتیب مجموع این نیروها بالغ بر ۱۵ هزار نظامی خواهد بود./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار