عارف: دشمن بار دیگر توان خود را برابر ما امتحان کند، روسیاه می‌شود دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: پیشنهاد واردات یا کشت کنترل‌شده خشخاش بررسی می‌شود  سخنگوی سپاه: ایران فشار‌های ناشی از تحریم‌ها را پشت سر گذاشته است توافق دولت و مجلس برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی / حذف شرکت‌های واسط لاریجانی: آمریکایی‌ها فقط حرف از مذاکره می‌زنند کمیسیون امنیت ملی مجلس: پاسخ ایران به هر تجاوزی پشیمان‌کننده خواهد بود پزشکیان: آماده ارتقای سطح مبادلات تجاری با ترکیه هستیم پزشکیان: ایران به دنبال حل مسئله هسته‌ای از مسیر دیپلماتیک است دیدار پزشکیان و پوتین در چین دیدار پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای پزشکیان: مقاومت مردم ایران گزینه نظامی را بی‌اثر می‌سازد عزیزی : حمله پهپادی اسرائیل به ایران از خاک آذربایجان بوده است وزیر دفاع: اعضای شانگهای باید امنیت اقتصادی و امنیتی منطقه را تامین کنند معاون پزشکیان: یکی از عوامل جاسوسی در کشور فیلترشکن ها بوده اند امضای اسناد اجلاس سران شانگهای توسط پزشکیان

دیدار وزیر دفاع سوریه با سرلشکر باقری

وزیر دفاع سوریه عصر امروز با رئیس ستادکل نیروهای مسلح کشورمان دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 18
کد خبر: ۲۳۳۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ سپهبد «علی محمود عباس» وزیر دفاع سوریه که به تهران سفر کرده است، به‌اتفاق هیئت همراه با حضور در ستادکل نیرو‌های مسلح، با سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این دیدار روند تحولات منطقه به‌ویژه روند جنگ در غزه و همچنین روند روابط و همکاری‌های دوجانبه نظامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و دو طرف تداوم جنایات صهیونیستها و سکوت برخی دولتها در قبال آن را محکوم کردند و حملات این رژیم به مردم مظلوم فلسطین و حملات هوایی به لبنان و سوریه را نشانه ناکامی در دستیابی به اهداف نامشروع و فرافکنی آن ارزیابی کردند و بر ضرورت رایزنی‌های مستمر مقامات دو کشور در سطوح مختلف تأکید کردند.

 

در این دیدار سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: حماسه بزرگی توسط مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین در ماه اکتبر در غزه رقم خورد و ضرورت دارد تبادل نظر و رفت‌وآمدهای بیشتری باهم داشته باشیم.

 

وی افزود: مقاومت مردم غزه در مدت نزدیک به شش ماه زیر شدیدترین حملات رژیم صهیونیستی بیانگر میزان قدرت و توانمندی بالای مقاومت است و جنایات ضدبشری این رژیم باعث بی‌حیثیت شدن حامیان آن نیز شد.

 

بررسی روند پیشرفت روابط و همکاری‌های دوجانبه نظامی از دیگر موضوعاتی بود که در این دیدار جزییات آن بررسی شد و دو طرف از این روند اظهار رضایت کردند.

 

سپهبد علی محمود عباس گفت: سال گذشته پیشرفت‌های زیادی در روابط بین دو نیروی مسلح اتفاق افتاد و بسیاری از امورات را با همدلی و همفکری یکدیگر پیش بردیم و امیدواریم امسال هم نیز پیشرفت بسیار زیادی در همه امورات داشته باشیم.

 

وی گفت: بعد از عملیات طوفان الاقصی جهان تغییر کرد و این ضرورت دارد که این رفت‌وآمدها بیشتر باشد و نیروهای مسلح ایران و سوریه به‌عنوان محور مقاومت روابط بیشتری با یکدیگر در تمام امورات داشته باشند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار