یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

اردوغان: امنیت کامل مرزهایمان با عراق را فراهم می‌کنیم

اردوغان: امنیت کامل مرزهایمان با عراق را فراهم می‌کنیم رئیس‌جمهور ترکیه از تامین امنیت مرز‌های این کشور با عراق و تکمیل اقدامات در سوریه در تابستان آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۹ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 19
کد خبر: ۲۳۳۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه امروز -دوشنبه- در یک ضیافت افطار با سربازان ارتش این کشور در آنکارا، گفت: در تابستان آینده امنیت تمام مرزهایمان با عراق را فراهم خواهیم کرد.

بر اساس گزارش آناتولی، وی تاکید کرد: هدف ما این است که به فرزندان ترکیه کشوری خالی از تروریسم و کشوری که راهش روشن باشد، تحویل دهیم.

اردوغان افزود: برخورداری ترکیه از ارتش قوی گزینه نیست بلکه یک ضرورت است. دولت، ملت و ارتش ترکیه باید همواره بازدارندگی خود را در بالاترین سطح حفظ کنند.

وی با تاکید بر تامین امنیت مرز‌های این کشور با عراق در تابستان آینده، خاطرنشان کرد: بی‌شک اقدامات خود در سوریه را نیز تکمیل خواهیم کرد.

اخیرا هیأت بلندپایه ترکیه‌ای به ریاست «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه با حضور یاشار گولر، وزیر دفاع و ابراهیم کالن، رئیس سرویس اطلاعات ترکیه، به بغداد سفر کرد.

طبق گزارش میدل ایست نیوز، طرفین با انتشار بیانیه مشترکی تاکید کردند که در این مذاکرات «مواضع مشترک در قبال تحولات منطقه‌ای و چالش‌ها در روابط دوجانبه» و «تدارکات جاری برای سفر رئیس‌جمهور ترکیه به بغداد بعد از ماه مبارک رمضان که قرار است جهشی بزرگ در سطح روابط ۲ کشور باشد»، بررسی شد.

این بیانیه افزود که ۲ طرف توافق کردند، تلاش برای رسیدن به تدوین یادداشت تفاهم ایجاد چارچوبی برای ابعاد گوناگون روابط افزایش یابد و کمیته‌های دائم مشترکی که به صورت تخصصی در عرصه مبارزه با تروریسم، بازرگانی، کشاورزی، انرژی، آب، بهداشت و حمل‌ونقل فعالیت کنند، تشکیل شود.

در این بیانیه آمده است که طرفین بر اهمیت حفظ یکپارچگی سیاسی و حاکمیت ارضی عراق تاکید کردند و حزب کارگران کردستان را تهدید امنیتی برای عراق و ترکیه و حضور آن را خلاف قانون اساسی عراق دانستند و اقدامات لازم برای مقابله با این گروه را بررسی کردند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار