گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد ادعای آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد آکسیوس: آمریکا و عربستان پیش از سفر بن سلمان، پیمان دفاعی را نهایی می‌کنند بقایی: تاریخ تحریم‌ها علیه ایران به دهه ۳۰ بازمی‌گردد/ ما در مذاکرات جدی بودیم ترامپ رسما خواستار عفو نتانیاهو شد نتایج اولیه انتخابات عراق اعلام شد مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد

حملات سنگین یمن به تل‌آویو، فرودگاه بن گوریون و بندر حیفا

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله با موشک بالستیک «ذوالفقار» به فرودگاه بن گوریون و حمله پهپادی به تل‌آویو و بندر اشغالی حیفا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۱ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 22
کد خبر: ۲۷۸۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله جدید موشکی و پهپادی به فرودگاه بن گوریون، تل آویو و بندر اشغالی حیفا خبر داد.

در بیانیه تصویری یحیی سریع درباره این عملیات ترکیبی آمده است: برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین و مجاهدان آن و در مخالفت با جنایت نسل کشی که دشمن صهیونیستی علیه برادرانمان در نوار غزه مرتکب می شود، یگان موشکی نیروهای مسلح یمن در عملیاتی ویژه فرودگاه «اللد» را که در اسرائیل به آن «بن گوریون» می گویند، با موشک بالستیک «ذوالفقار» هدف قرار دادند و به یاری خداوند متعال این عملیات هدف خود را با موفقیت محقق کرد. در پی این حمله میلیون ها صهیونیست به پناهگاه فرار کردند و پروازهای فرودگاه به مدت حدود یک ساعت متوقف شد.

وی افزود: همچنین یگان پهپادی نیروهای مسلح یمن در عملیات دوگانه و با دو پهپاد نوع یافا دو هدف حیاتی دشمن اسرائیلی را در یافا و حیفای اشغالی مورد حمله قرار داد.

یحیی سریع تأکید کرد: تشدید تجاوز رژیم صهیونیستی به برادران‌مان در نوار غزه و ارتکاب جنایت های وحشیانه علیه مردان، زنان و کودکان که در مقابل دیدگان جهانیان انجام می شود، بر تمام فرزندان امت لازم می گرداند تا در چارچوب انجام وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی خود اقدام فوری انجام دهند و در غیر این صورت، همه باید عواقب سکوت در مقابل این جنایت را دیر یا زود تحمل کنند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن خاطرنشان کرد: غزه با مقاومت دلاور و ساکنان آزاده آن در حال دفاع از همه امت است و به یاری خداوند متعال یمن به عملیات پشتیبانی از غزه ادامه خواهد داد و در توسعه و تشدید این عملیات بر حسب توانمندی ها و امکانات خود و در چارچوب انجام وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی تردید نخواهد کرد و این عملیات تا توقف تجاوز به نوار غزه و لغو محاصره علیه آن ادامه خواهد داشت./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار