ایران هزینه سالانه پناهجویان افغانستانی را اعلام کرد سلامت انتخابات خط قرمز دولت است اسلامی: پیشرفت صنعت هسته‌ای ما با حمله نظامی هم متوقف نشد امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم

تحکیم مناسبات نظامی تهران و دمشق

وزیر دفاع در گفتگو با سپهبد علی عبدالله ایوب وزیردفاع سوریه در رابطه با گسترش مناسبات دفاعی فی مابین به توافق رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۰۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 26
کد خبر: ۲۳۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ چهار دهه از نزدیکی استراتژیک میان تهران و دمشق می گذرد، نقطه ی عطف نزدیکی طرفین به حمایت ایران از سوریه پس از جنگ داخلی این کشور بر می گردد. رخدادی که به شکست تدریجی تروریست ها در سال های اخیر منجر شده است.اکنون و در ادامه تحکیم مناسبات فی مابین، وزرای دفاع دو کشور به گفتگو با یکدیگر پرداخته اند.

 

‎امیر سرتیپ «امیر حاتمی» در گفت وگوی تلفنی با سپهبد «علی عبدا... ایوب» وزیر دفاع سوریه، بر همکاری و اهتمام جمهوری اسلامی ایران در بازسازی سوریه تأکید و در مورد برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های دفاعی به عنوان یکی از بندهای مهم سند موافقت نامه فی مابین توافق کردند.

 

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با ابراز خوشحالی از استقرار ثبات در سوریه،ساقط کردن کردن پهپاد های رژیم صهیونیستی در استان های حماه و قنیطره توسط پدافند هوائی و نیروهای ارتش این کشور را نشانه تغییر و بهبود شرایط دفاعی سوریه دانست و در این مورد ابرازخرسندی کرد.

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران استقرار صلح و امنیت پایدار در منطقه با همکاری کشورهای منطقه است افزود: در اجلاس سه جانبه آنکارا نیز طرفین بر حاکمیت ملی و حفظ تمامیت ارضی سوریه تأکید کردند.

 

وزرای دفاع کشور ایران و سوریه در این گفت وگو بر تداوم رایزنی ها و همکاری های نزدیک دو کشور در حوزه های دوجانبه و منطقه ای تأکید کردند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار