وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

پتانسیل تولید ۱۰۰ درصد شیرخشک نوزاد در کشور

پتانسیل تولید ۱۰۰ درصد شیرخشک نوزاد در کشور رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: با تخصیص ارز به موقع برای واردات مواد اولیه، پتانسیل تولید ۱۰۰ درصد شیرخشک نوزاد در داخل وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 23
کد خبر: ۲۳۳۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، سیاوش سلیمی، گفت: اگر تخصیص ارز به موقع صورت بگیرد تا مواد اولیه مورد نیاز خریداری شود، نه تنها امکان تامین ۱۰۰ درصدی مواد اولیه شیرخشک نوزاد وجود دارد، بلکه پتانسیل صادرات را هم داریم.

 

او با بیان اینکه ۱۰۰ درصد امکان تامین فرمولاسیون شیرخشک پایه نوزاد در کشور وجود دارد، افزود: با توجه به پتانسیل کارخانه‌های شیرخشک، پتانسیل تولید بیش از ۹۰۰ هزارتن پودر آب پنیر و شیرخشک نوزاد در کشور وجود دارد. همچنین قابلیت صادرات ۲۵۰ هزارتن شیرخشک هم داریم که ممکن است این میزان شیرخام در کشور نداشته باشیم.

 

سلیمی در بخش دیگر اظهارات خود با بیان اینکه سالانه ۸۰ هزارتن شیرخشک صنعتی مورد نیاز است، گفت: بنابر آمار تولید شیرخشک صنعتی در کشور، سالانه ۱۲۰ هزارتن باید به بازار‌های هدف صادر شود تا با دپوی شیرخشک در واحد‌های تولیدی روبرو نباشیم.

 

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی ادامه داد: علی‌رغم آنکه وزارت جهاد به عنوان متولی امر با کاهش ارزش پایه صادراتی موافق است، اما تاکنون گمرک این موضوع را به پایانه‌های صادراتی اعلام نکرده که همین امر منجر به دپوی شیرخشک در واحد‌های تولیدی شده است به طوریکه بنابر آمار ۴۵ هزارتن شیرخشک در واحد‌ها دپو شده است.

 

او گفت: با توجه به مسائل و مشکلات حمل و نقل در ایام نوروز پیش‌بینی می‌شود که به حجم شیرخشک دپو شده اضافه شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار