ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید

سفیر روسیه: هیچ هشداری از سوی آمریکا دریافت نکردیم

«آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در واشنگتن، با رد ادعای آمریکا، گفت که سفارت روسیه هیچ اخطاری از سوی آمریکا در خصوص حملات تروریستی قریب الوقوع در مسکو دریافت نکرده بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 24
کد خبر: ۲۳۳۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «آناتولی آنتونوف» سفیر فدراسیون روسیه در آمریکا ادعای کاخ سفید در خصوص هشدار به مقامات روسیه در خصوص حمله قریب‌الوقوع تروریستی در مسکو را تکذیب کرد.

 

به نوشته روسیا الیوم، او گفت: «هیچ هشدار یا پیامی دریافت نکردیم، ما به گزارش وبسایت سفارت آمریکا در روسیه توجه کردیم، اما هیچ تماسی در این باره از سوی کاخ سفید یا وزارت خارجه آمریکا با من نشد».

 

کاخ سفید روز گذشته مدعی شد که آمریکا در اوایل ماه جاری میلادی اطلاعاتی از یک حمله تروریستی احتمالی در مسکو را به مقامات روسیه داده بود.

 

گفتنی است که سفارت آمریکا در روسیه در هفتم مارس در گزارشی در وبسایت خود نوشته بود: «تندروها برای حمله در اماکن پر ازدحام در مسکو برنامه‌ریزی می‌کنند». سفارت آمریکا همچنین از اتباع این کشور خواسته بود تا از حضور در مکان‌های تجاری پر ازدحام در مسکو خودداری کنند، پس از آن سفارت انگلیس و برخی کشورها نیز این هشدار را تکرار کردند.

 

آناتولی آنتونوف، همچنین گفت که پس از این حادثه تروریستی نیز دولت آمریکا تماسی با سفارت روسیه در واشنگتن نگرفته است. او گفت: «تماس‌های میان ایالات متحده و روسیه در حوزه مبارزه با تروریسم از بین رفته است، مقصر روسیه نیست».

 

سفیر روسیه همچنین یادآوری کرد که مسکو اولین طرفی بود که در حمله تروریستی 11 سپتامبر پیشنهاد کمک به آمریکا داد.

 

در پی حمله تروریستی شامگاه جمعه به یک کنسرت موسیقی در ساختمان کروکوس سیتی در مسکو، تاکنون مرگ 133 نفر و زخمی شدن 140 نفر تأیید شده است. مهاجمان که 4 نفر بودند با سلاح کلاشینکف به شکل بی مهابا به سمت جمعیت تیراندازی کرده و سپس ساختمان کروکوس را نیز به آتش کشیدند. هر 4 تروریست به علاوه 11 نفر دیگر دستگیر شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار