پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

جلوگیری از تعطیلی ۶۰۴ واحد تولیدی با ورود سازمان بازرسی

جلوگیری از تعطیلی ۶۰۴ واحد تولیدی با ورود سازمان بازرسی رئیس سازمان بازرسی کل کشور از احیا و جلوگیری از تعطیلی ۶۰۴ واحد تولیدی طی ۱۱ ماهه سال گذشته با ورود این سازمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 24
کد خبر: ۲۳۳۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، ذبیح‌الله خداییان با تبریک فرارسیدن سال نو و تقارن آن با ماه مبارک رمضان، در رابطه با اقدامات این سازمان در راستای حمایت از تولید اظهار کرد: بر مبنای اطلاعات موجود در دفتر حمایت از سرمایه­ گذاری و تولید ملی، سامانه بازرسی سبا و سامانه رسیدگی به شکایات سازمان بازرسی در 11 ماهه سال گذشته، تعداد دو هزار و 606 شکایت با موضوع حمایت از تولید و سرمایه ­گذاری ثبت شده که از مجموع شکایات وارده، یک هزار و 798 شکایت مختومه و تعداد 808 شکایت در حال رسیدگی است.

 

وی ادامه داد: علاوه بر آن تعداد 903 فقره پرونده با موضوع حمایت از تولید و سرمایه­ گذاری توسط بازرسی‌های امور، استان و دفتر حمایت از سرمایه ­گذاری و تولید ملی تشکیل شده که تعداد 534 پرونده توسط دفتر حمایت از تولید رسیدگی و یا در حال پیگیری است.

 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در رابطه با اقدامات بازرسی امور و استان‌ها توضیح داد: در این مدت 634 واحد تملک شده توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری پایش شده، همچنین 141 واحد تولیدی ورشکسته، 681 واحد تولیدی مشکل‌دار، 578 پروژه کلان نیمه کاره، یک هزار و 89 شرکت دانش‌بنیان و تطبیق 6 هزار و 832 واحد تولیدی با طرح آمایش سرزمین رصد و مشکلاتشان شناسایی شده و اقداماتی نظیر برگزاری 4 هزار و 61 جلسه، سه هزار و 512 مکاتبه، دو هزار و 513 پیگیری، یک هزار و 245 بازدید در راستای حمایت از واحد‌ها انجام شده است.

 

خداییان ادامه داد: در این مدت 122 واحد تولید احیاء و راه‌اندازی شده است و همچنین از تعطیلی 482 واحد جلوگیری به عمل آمده است.

 

به گفته وی افزایش تولید در 468 واحد، تسریع در اخذ مجوز 569 واحد، تسهیل در تامین مالی 803 واحد، رفع معارض قضایی 16 واحد، اقاله 4 واحد تولیدی و... از دیگر اقدامات این سازمان در راستای حمایت از تولید و سرمایه گذاری بوده است.

 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح نامه‌های هشداری این سازمان اشاره کرد و افزود: طی این مدت، در مجموع 698 نامه و گزارش هشداری تحت عنوان هشدار در راستای حمایت از تولید و سرمایه­ گذاری به دستگاه‌های اجرایی ذیربط ارسال شده که از این میان 347 نامه و گزارش قابلیت تعمیم به کل کشور را داشته است./ تسینم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار