واکنش اتحادیه اروپا به بزرگترین مصادره اراضی کرانه باختری از ۱۹۹۳-راهبرد معاصر
نتایج انتخابات ایالت فلوریدا امشب اعلام می‌شود نتانیاهو، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را برکنار کرد نخستین نتایج انتخابات مجلس سنای آمریکا اعلام شد | جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها صاحب چند کرسی شدند؟ + عکس این ۷ شهرستان در آمریکا نقش مهمی در نتایج انتخابات دارند ترامپ رأی خود را در فلوریدا به صندوق انداخت | ترامپ: به دنبال آسیب رساندن به ایران نیستیم، اما این کشور نباید بمب اتمی داشته باشد ترامپ برنامه‌هایش را در صورت شکست اعلام کرد | آشوب بزرگ در آمریکا در راه است؟ کمپین ترامپ: مشارکت در پنسیلوانیا تاریخی است ساعت پایان رای گیری در ایالت‌های مختلف آمریکا + عکس ستاد هریس: اوضاع رأی‌گیری امیدوارکننده است تاکنون ۸۲ میلیون نفر در رأی‌گیری زودهنگام در آمریکا شرکت کردند وزیر امور خارجه: به صهیونیست‌ها گفته بودیم که اراده ایران را آزمایش نکنند انفجار در فاصله چند کیلومتری خانه نتانیاهو عراقچی وارد اسلام‌آباد شد نظرسنجی بی‌بی‌سی: هریس ۴درصد از ترامپ پیش است مالزی: قطعنامه‌ای برای اخراج اسرائیل از سازمان ملل تدوین می‌کنیم

واکنش اتحادیه اروپا به بزرگترین مصادره اراضی کرانه باختری از ۱۹۹۳

اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای طرح جدید صهیونیست‌ها در زمینه مصادره اراضی کرانه باختری را به شدت محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 25
کد خبر: ۲۳۳۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه اروپا تصمیم «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در خصوص مصادره ۸۰۰ هکتار از اراضی فلسطین اشغالی را به شدت محکوم کرد.

 

سخنگوی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد این بزرگترین مصادره اراضی از زمان امضای توافق اسلو میان سازمان آزادی بخش فلسطین و اشغالگران اسرائیلی در سال ۱۹۹۳ محسوب می‌شود.

 

وی تاکید کرد: شهرک‌ها نقض آشکار و خطرناک قوانین بشردوستانه بین المللی است و سران اروپایی در نشست شورای اروپا که این هفته برگزار شد تصمیمات کابینه اسرائیل برای ادامه توسعه غیر قانونی شهرک‌ها در تمام نقاط کرانه باختری اشغالی را محکوم کردند و از اسرائیل خواستند از این تصمیمات عقب نشینی کنند.

 

این مقام اروپایی در ادامه افزود: در همراهی با موضع مشترک و بلند مدت اروپایی و قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد اعلام می‌کنیم که اتحادیه اروپا هرگز تغییرات به وجود آمده در مرزهای ۱۹۶۷ که مورد توافق طرفین نیست را به رسمیت نمی‌شناسد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار