زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

ترکیه: باروت و مواد منفجره صادراتی به اسرائیل کاربرد نظامی ندارد

وزارت تجارت ترکیه در واکنش به جنجال اخیر در خصوص صادرات باروت و مواد منفجره در دوران جنگ همه‌جانبه اسرائیل علیه غزه مدعی شد باروت و مواد منفجره صادرشده به اسرائیل طی ماه‌های اخیر، کاربرد نظامی نداشته‌ است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 27
کد خبر: ۲۳۴۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرکز آمار ترکیه گزارش داد که این کشور در ماه ژانویه و در اوج جنگ اسرائیل علیه غزه، باروت، مواد منفجره، قطعات یدکی سلاح و مواد شیمیایی مختلف به تل آویو صادر کرده و حجم این صادرات حدود 50 میلیون لیره (1.5 میلیون دلار) بوده است.


اما وزارت تجارت ترکیه در بیانیه‌ای در واکنش به گزارش مرکز آمار ترکیه اعلام کرد که مواد منفجره و باروتی که به اسرائیل صادر شده برای تولید بازی‌های آتش‌زا و مواد قابل اشتعال بوده است و تسلیحات و قطعات یدکی تسلیحات صادراتی به اسرائیل نیز تجهیزات مورد نیاز برای صید حیوانات بوده است.


ادامه روابط گسترده تجاری ترکیه با اسرائیل با وجود جنگ همه جانبه رژیم صهیونیستی علیه غزه، با انتقادهای گسترده داخلی و خارجی از دولت این کشور مواجه بوده است. سیاستمداران و فعالان سیاسی بارها از دولت این کشور خواسته‌اند که روابط با اسرائیل قطع شود.


مقام‌های ترکیه‌ای طی ماه‌های اخیر انتقادهای شدیدی را علیه رژیم صهیونیستی مطرح کرده‌اند و رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه بارها رژیم اسرائیل را با رژیم هیتلر مقایسه کرده است./ فارس

ارسال نظر