قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

کوثری: دشمن اگر با ساخت مساجد مخالفت نکند باید تعجب کنیم

کوثری: دشمن اگر با ساخت مساجد مخالفت نکند باید تعجب کنیم نماینده منتخب مردم تهران در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس با اشاره به عصبانیت ضد انقلاب درباره مراسمات مذهبی و ساخت اماکن مذهبی گفت: دشمنان اگر با ساخت مسجد مخالفت نکنند، باید شک بکنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: ۲۳۴۱۳۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیل کوثری نماینده منتخب مردم تهران در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی  با اشاره به عصبانیت ضد انقلاب درباره مراسمات مذهبی و ساخت اماکن مذهبی گفت: دشمنان اگر با ساخت مسجد مخالفت نکنند، باید شک بکنیم.


وی در ادامه گفت: این ها با تفکر ملی و دینی ما مخالف هستند و از چنین تفکر و گفتمانی انتظاری بیش از این نیست.


وی افزود: برگزاری مراسماتی مثل ورزشگاه آزادی و سفره بزرگ افطار در بلوار کشاورز تهران و همچنین ساخت مسجد در قیطریه تهران، تیری است در قلب دشمنان ایران و اسلام.


نماینده منتخب مردم تهران در دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی گفت: حضور پر شور مردم همراه با خانواده هایشان در اماکن و برنامه‌های مذهبی نشان دهنده استقبال خوب و نیاز مردم ایران به برنامه های مذهبی است.


کوثری تصریح کرد: خب مشخص است که زمانی که این ها میلیارد ها خرج کرده و به دنبال نفوذ فرهنگی در خانواده های ایرانی هستند تاب دیدن ساخت مساجد یا حضور پرشور مردم در مراسمات مختلف را ندارند.


وی خاطرنشان کرد: باید به برگزار کنندگان و دست اندرکاران برنامه های پرشوری مثل ورزشگاه آزادی و افطاری بلوار کشاورز دست مریزاد گفت که این چنین دشمنان را عصبانی کرده است.


وی با اشاره عصبانیت دشمن از ساخت مسجد در پارک قیطریه گفت: زمانی که چنین مکان های معنوی در جاهایی که این ها لانه کرده اند و نفوذ فرهنگی صورت گرفته خب معلوم است دشمنان ایران و اسلام مخالفت می کنند.


وی افزود: ما باید کار خودمان را بکنیم و به حاشیه های دشمنان توجه نکنیم و محکم این مسائل را دنبال کنیم و فضاها را برای نیروهای متعهد آماده بکنیم.


کوثری تصریح کرد: قطعاً باید در اماکن تفریحی و پارک ها به مسائل فرهنگی و نیازهای مذهبی مردم هم توجه بشود و ساخت مسجد در چنین مکانی دقیقا مصداق برطرف کردن نیاز فرهنگی منطقه قیطریه است.


کوثری در پایان گفت: زمانی که مسجدی در چنین منطقه ای ساخته ای می شود قطعا خانواده های متدین تهرانی از آن استقبال کرده و این موضوع تیری است بر قلب دشمنان ایران و اسلام و مخالفان این موضوع عامدانه به دنبال تخریب وجهه فرهنگ ایرانی و اسلامی مردم هستند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۰
0
0
توهم مثل بقیه درخواب وخیال سیر می کنید ودرجامعه گذر نمی‌کنید وفکر میکنید بااین حرفها وساخت مساجد مشکلات مردم راحل میکنید زهی خیال باطل
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار