دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

ولادیمیر پوتین: روسیه به مردم آفریقا، آمریکای لاتین و آسیا کمک کرد تا برای آزادی مبارزه کنند

ولادیمیر پوتین: روسیه به مردم آفریقا، آمریکای لاتین و آسیا کمک کرد تا برای آزادی مبارزه کنند ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در دیدار با امیر کاستوریکا کارگردان سینما و موسیقی دان صرب گفت: غرب روسیه را مسئول فروپاشی استعمار در سراسر جهان می‌داند، اما نابودی استعمار روند اجتناب ناپذیر است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پوتین در دیدار این کارگردان صرب در مسکو افزود: این ترس تاریخی هنوز وجود دارد. برخی روسیه را به خاطر از دست دادن قدرت استعماری خود سرزنش می‌کنند. روسیه به مردم آفریقا، آمریکای لاتین و آسیا کمک کرد تا جایگاه خود را پیدا و برای آزادی مبارزه کنند. آن‌ها روسیه را مقصر فروپاشی استعمار می‌دانند. اتحاد جماهیر شوروی این روند را تسریع کرد، اما سقوط استعمار اجتناب ناپذیر بود.

وی ادامه داد: آفریقا، آمریکای لاتین و آسیا مدتهاست که اصول رژیم استعماری را پشت سر گذاشته اند. مردم دیگر نمی‌خواهند برده باشند. البته اتحاد جماهیر شوروی به نحوی این سقوط را تحریک کرد، اما این روند‌های تاریخی اجتناب ناپذیر بود، آن‌ها عینی بودند.

پیش از این «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه تاکید کرده بود که سیاست استعماری غرب در اقصی نقاط جهان از جمله آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین به اصلی‌ترین مؤلفه بی‌ثباتی در روابط بین‌الملل بدل شده و مانع توسعه و رشد بشریت است.

پوتین در نطق خوشامدگویی خود در مجمع بین‌المللی «برای آزادی ملت‌ها» گفت: استعمار نو میراث شرم‌آور چندین قرن تاراج و استثمار مردم آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین و همچنین سایر مناطق کره خاکی است. ما نمود خصمانه آن را در تلاش‌های غرب برای حفظ سلطه خود به هر قیمتی دیده‌ایم تا کشور‌های دیگر را از لحاظ اقتصادی مطیع، آن‌ها را حق حاکمیت‌شان محروم و ارزش‌ها و سنت‌های بیگانه را بر آن‌ها تحمیل کند.

یوی تاکید کرد: چنین سیاستی به یکی از مؤلفه‌های اصلی بی‌ثباتی روابط بین‌الملل و مانعی برای رشد بشریت بدل شده است.

پوتین همچنین تصریح کرد که روسیه در راستای از بین شالوده ساختار استعماری و حمایت از جنبش‌های ملی آزادی‌خواهانه تلاش زیادی کرده است. به گفته وی، مسکو برای کشور‌های جوان مستقل و در راستای تأمین امنیت، باثبات‌سازی اقتصادی و حل و فصل مسائل اجتماعی و بشردوستانه کمک‌های ملموسی فراهم آورده است. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار