سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

سرلشکر صفوی: رژیم صهیونیستی می‌داند به پایان راه رسیده است

سرلشکر صفوی: رژیم صهیونیستی می‌داند به پایان راه رسیده است دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در پیامی نوشت: رژیم جعلی و کودک‌کش صهیونیستی می‌داند به پایان رسیده است؛ به این رژیم درّنده‌خو و دیوسیرت و حامی و پشتیبان اصلی آن، نیز باید یادآوری کرد، مجازات پشیمان‌کننده دلاورمردان مقاومت اسلامی قطعی و اغماض‌ناپذیر است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در پیامی با تبریک و تسلیت شهادت سردار سرلشکر حاج محمدرضا زاهدی و همراهان ایشان تأکید کرد: خون‌های پاک این عزیزان و دیگر شهدای مقاومت، زوال و نابودی اشغالگران فلسطین و آزادی قدس شریف را سرعت خواهد بخشید و رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی می داند به پایان رسیده است.

متن پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ المُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا {الأحزاب:23}
مردم شریف و قهرمان پرور اصفهان
و خانواده محترم شهید راه قدس سرلشکر پاسدار حاج علی (محمدرضا) زاهدی
سلام علیکم؛براه
برادر و هم رزم عزیزم از کردستان تا خوزستان و سالهای دفاع مقدس، حاج علی زاهدی مجاهدی نستوه، مخلص، صدیق و شجاع بود که پس از چهل و دو سال جهاد مستمر در راه اسلام و امنیت ایران و تقویت جبهه مقاومت و پس از زیارت مولایمان حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان با قلبی نورانی و جسمی مجروح بر طریق حق و عدالت و هدایت به دیدار معبود و یاران شهیدش همچون حاج قاسم سلیمانی، حسین خرازی و احمد کاظمی شتافت.


این شهادت پرافتخار سرداران رشید سپاه اسلام "سرلشکر پاسدار محمدرضا زاهدی " و "سردار محمد هادی حاجی رحیمی" از فرماندهان پیشکسوتان و جانبازان دفاع مقدس و مستشاران ارشد نظامی جمهوری اسلامی ایران در سوریه و همراهان غیور و دلاور آنان در جنایت حمله موشکی هواپیماهای رژیم جعلی و پلید صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت کشورمان در دمشق را به محضر مبارک حضرت ولیعصر(عج الله تعالی فرجه الشریف) رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی)، مردم عزیز ایران و اصفهان و خانواده معظم و همرزمان آنان تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.


مجاهدت‌های سترگ و صادقانه این عزیزان که مفتخر به نشان "شهید قدس" شدند برای همیشه ماندگار و به ویژه برای مجاهدان امت اسلامی در جبهه مقاومت منطقه و میدان‌های مبارزه با رژیم گرگ صفت صهیونیستی و حامیان خبیث آن به ویژه آمریکای جنایتکار الهام بخش است و خون‌های پاک این عزیزان و دیگر شهدای مقاومت زوال و نابودی اشغالگران فلسطین و آزادی قدس شریف را سرعت خواهد بخشید.


رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی می داند به پایان رسیده است (و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مُنقَلَبٍ ینقَلِبونَ)؛ به این رژیم درّنده‌خو و دیوسیرت صهیونیستی و حامی و پشتیبان اصلی آن آمریکای جنگ‌افروز نیز باید یادآوری کرد مجازات پشیمان کننده دلاور مردان مقاومت اسلامی و میراث داران شهید سلیمانی و شهید زاهدی از این جنایت قطعی و اغماض ناپذیر است.


از ذات اقدس باری تعالی برای شهیدان عالیقدر همجواری با سید و سالار شهیدان حسین بن علی علیه السلام و شهدای کربلا و برای خانواده‌های مکرم و همرزمان غیرتمند آنان ثبات قدم در پایبندی به آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و ساختن تمدّن نوین اسلامی و پاسداری از مواریث ارزشمند امام و شهدا در "خیمه ولایت" را طلب می‌کنم.

سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار