بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شد

عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شد عضو ارشد کابینه جنگ رژیم صهیونیستی خواهان برگزاری انتخابات زودهنگام در ماه سپتامبر شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ غزه از داخل و خارج تحت فشار قرار دارد، «بنی گانتس» عضو ارشد کابینه جنگ این رژیم در نشست خبری خواهان برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در ماه سپتامبر شد.

به نوشته روزنامه رای‌الیوم، گانتس در این باره گفت: ما باید بر سر تاریخی برای برگزاری انتخابات در ماه سپتامبر یعنی قبل از یک ساله شدن جنگ غزه به توافق برسیم. تعیین چنین تاریخی به ما اجازه می‌دهد تا به تلاش نظامی ادامه دهیم و در عین حال به شهروندان اسرائیل این سیگنال را ارسال کنیم که به زودی اعتماد شما را بار دیگر جلب خواهیم کرد.

وی همچنین با اشاره به اختلافات موجود میان رژیم صهیونیستی و آمریکا درباره جنگ غزه، گفت نباید روابط استراتژیک دو طرف آسیب ببیند.

عضو ارشد کابینه جنگ رژیم صهیونیستی درباره اختلاف واشنگتن و تل‌آویو درباره حمله زمینی ارتش به شهر رفح واقع در جنوب غزه گفت: درباره این عملیات باید گفتگو با آمریکایی‌ها ادامه یابد. من به آن‌ها توضیح دادم که این عملیات مهم است و مانع بازسازی مجدد حماس می‌شود

گانتس همچنین به موضوع اسیران صهیونیستی در نزد حماس پرداخت و گفت در مقابل خانواده‌های اسرای صهیونیستی شرم‌سار است، زیرا کابینه تاکنون قادر به بازگرداندن این اسرا نشده است.

عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی افزود خانواده‌های اسرای صهیونیستی باید بدانند کابینه همه تلاش خود را برای آزادی اسرا قبل از عید پاک به کار می‌گیرد.

خانواده‌های اسرای صهیونیستی تقریبا هر روز در اعتراض به نحوه مدیریت جنگ غزه توسط کابینه نتانیاهو دست به تظاهرات زده و خواهان سرنگونی کابینه نتانیاهو و دستیابی به توافق درباره تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: باید موضوعات مورد اختلاف حل شود تا به شکل متحد در جنگ پیروز شویم. ما در حال مدیریت یک جنگ پیچیده هستیم و چالش‌های سنگینی وجود دارد.

گانتس مدعی شد: ما باید توانایی حذف استراتژیک حماس و محدود کردن قدرت ایران را داشته باشیم. با وجود دودستگی در میان اسرائیلی‌ها، هیچ دستاورد مهم سیاسی یا نظامی حاصل نمی‌شود.

وی درخصوص درگیری‌ها در شمال فلسطین اشغالی نیز مدعی شد ارتش رژیم صهیونیستی به حزب‌الله لبنان در جنوب این کشور خسارت زده است.

گانتس در حالی این اظهارات را مطرح می‌کند که حملات بی‌وقفه مقاومت لبنان به مواضع رژیم صهیونیستی همچنان دارد و حزب‌الله اعلام کرده تا زمان توقف جنگ غزه در حمایت از مردم غزه و مقاومت فلسطین به حملاتش ادامه می‌دهد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار