عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

سازمان همکاری‌های شانگ‌های حمله به ساختمان دیپلماتیک ایران در دمشق را محکوم کرد

همزمان با روز‌های پر تنش در منطقه غرب آسیا و به ویژه حمله بی‌سابقه رژیم صهیونیستی به ساختمان دیپلماتیک کشورمان در دمشق که به شهادت هفت تن از سرداران و مستشاران نظامی ایران در سوریه منجر شد، در نشست روز چهارشنبه دبیران شورای امنیت ملی اعضای همکاری‌های شانگ‌های در شهر آستانه، پایتخت قزاقستان، اعضا در بیانیه پایانی خود ضمن محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان دیپلماتیک ایران در سوریه، از ایران در مقابل این حمله تروریستی حمایت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 04
کد خبر: ۲۳۴۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دبیرکل سازمان شانگ‌های نیز با تسلیت حمله تروریستی به ساختمان دیپلماتیک ایران در سوریه گفت که حملات تروریستی جدید نشان می‌دهد کشور‌های عضو شانگ‌های باید همکاری بیش‌تری داشته باشند.

ایران برای اولین بار به عنوان عضو صاحب رای در نشست دبیران شورای امنیت شانگ‌های شرکت کرد.

در بیانیه پایانی نشست دبیران شورای امنیت ملی کشور‌های عضو شانگ‌های که با حضور علی اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان برگزار شد تمامی اعضا به اجماع حمله به ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق سوریه را محکوم و این اقدام را خلاف قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی اعلام نموده و این حادثه را به دولت و ملت ایران تسلیت گفتند.

همچنین در این بیانیه اعضای شانگ‌های با اشاره به اوضاع غزه بر پایان خشونت‌ها و ضرورت رعایت قطعنامه‌های سازمان ملل تاکید و از کمک‌های بشردوستانه به مردم مظلوم فلسطین حمایت کردند.

در نشست مشاوران، دبیران و اعضای همتای شورای عالی امنیت ملی کشور‌های عضو شانگ‌های نیز مشاور امنیت ملی هند شهادت تعدادی از مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران در حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران تسلیت گفت و وزیر امنیت عمومی جمهوری خلق چین بر حمایت کشورش از جمهوری اسلامی ایران در برابر حمله به ساختمان کنسولی ایران در دمشق تاکید کرد.

نماینده پاکستان در اجلاس آستانه ضمن ابراز حمایت کشورش از ایران در برابر حمله تروریستی به ساختمان دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در سوریه، این حادثه را تسلیت گفت و دبیر شورای امنیت ملی روسیه تسلیت و حمایت فدراسیون روسیه از جمهوری اسلامی ایران را بابت حمله به سفارت ایران در دمشق ابراز داشت.

دبیر شورای امنیت ملی تاجیکستان نیز در اجلاس قزاقستان از حمله تروریستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه ابراز نگرانی کرد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده