دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه

سازمان همکاری‌های شانگ‌های حمله به ساختمان دیپلماتیک ایران در دمشق را محکوم کرد

همزمان با روز‌های پر تنش در منطقه غرب آسیا و به ویژه حمله بی‌سابقه رژیم صهیونیستی به ساختمان دیپلماتیک کشورمان در دمشق که به شهادت هفت تن از سرداران و مستشاران نظامی ایران در سوریه منجر شد، در نشست روز چهارشنبه دبیران شورای امنیت ملی اعضای همکاری‌های شانگ‌های در شهر آستانه، پایتخت قزاقستان، اعضا در بیانیه پایانی خود ضمن محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان دیپلماتیک ایران در سوریه، از ایران در مقابل این حمله تروریستی حمایت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 04
کد خبر: ۲۳۴۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دبیرکل سازمان شانگ‌های نیز با تسلیت حمله تروریستی به ساختمان دیپلماتیک ایران در سوریه گفت که حملات تروریستی جدید نشان می‌دهد کشور‌های عضو شانگ‌های باید همکاری بیش‌تری داشته باشند.

ایران برای اولین بار به عنوان عضو صاحب رای در نشست دبیران شورای امنیت شانگ‌های شرکت کرد.

در بیانیه پایانی نشست دبیران شورای امنیت ملی کشور‌های عضو شانگ‌های که با حضور علی اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان برگزار شد تمامی اعضا به اجماع حمله به ساختمان کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق سوریه را محکوم و این اقدام را خلاف قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی اعلام نموده و این حادثه را به دولت و ملت ایران تسلیت گفتند.

همچنین در این بیانیه اعضای شانگ‌های با اشاره به اوضاع غزه بر پایان خشونت‌ها و ضرورت رعایت قطعنامه‌های سازمان ملل تاکید و از کمک‌های بشردوستانه به مردم مظلوم فلسطین حمایت کردند.

در نشست مشاوران، دبیران و اعضای همتای شورای عالی امنیت ملی کشور‌های عضو شانگ‌های نیز مشاور امنیت ملی هند شهادت تعدادی از مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران در حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران تسلیت گفت و وزیر امنیت عمومی جمهوری خلق چین بر حمایت کشورش از جمهوری اسلامی ایران در برابر حمله به ساختمان کنسولی ایران در دمشق تاکید کرد.

نماینده پاکستان در اجلاس آستانه ضمن ابراز حمایت کشورش از ایران در برابر حمله تروریستی به ساختمان دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در سوریه، این حادثه را تسلیت گفت و دبیر شورای امنیت ملی روسیه تسلیت و حمایت فدراسیون روسیه از جمهوری اسلامی ایران را بابت حمله به سفارت ایران در دمشق ابراز داشت.

دبیر شورای امنیت ملی تاجیکستان نیز در اجلاس قزاقستان از حمله تروریستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در سوریه ابراز نگرانی کرد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار