پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

امیرعبداللهیان: آمریکا یک طرف اصلی در استمرار جنگ است

وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی با اشاره به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه نوشت: کاملاً روشن است که آمریکا یک طرف اصلی در استمرار جنگ و عدم پایان‌بخشی به آن بوده است!
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 05
کد خبر: ۲۳۴۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان به مناسبت روز جهانی قدس در حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت: امسال در شرایطی به استقبال روز جهانی قدس می‌رویم که بشریت شاهد یکی از بزرگ‌ترین جنایات و نسل‌کُشی‌های تاریخ است.

 

وی افزود: فاجعه عمیق انسانی که طی 6 ماه اخیر علیه فلسطینیان، به ویژه ساکنین غزه، شکل گرفته است، جلوه تأسف‌بار و غم‌انگیز دیگری از تضییع تاریخی حقوق ملت مظلوم و مقاوم فلسطین، نقض قوانین و مقررات بین‌المللی در گستره جغرافیایی سرزمین اشغال شده یک ملت و اِعمال صریح زور و انواع جنایات شناخته شده بین‌المللی علیه صاحبان اصلی سرزمین فلسطین توسط رژیم موقت و نامشروع اسراییل است.

 

وزیر امور خارجه تصریح کرد: بی‌شک می‌توان جنایات اخیر صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان را نقض بدیهی‌ترین مبانی حقوق انسانی و مصداق آشکار جنایات ترکیبی علیه بشریت، نسل‌کُشی، آپارتاید و پاکسازی قومی دانست.

 

وی با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری ضروری است که عناصر تحقق بخش نسل‌زدایی و کشتار جمعی در حال اِعمال توسط رژیم صهیونیستی در غزه مورد توجه مجامع بین‌المللی، شورای امنیت سازمان ملل و دیوان بین‌المللی دادگستری و کیفری قرار گیرد و اقدامات بازدارنده و تدابیر تنبیهی موثر در این زمینه انجام شود، گفت: جای بسی تأسف است که به رغم گذشت حدود 6 ماه از حملات ددمنشانه‌ی رژیم غاصب صهیونیستی علیه نوار غزه، شاهد یک بی‌عملی مزمن از سوی جامعه بین‌المللی به خصوص سازمان ملل متحد و شورای امنیت این سازمان که وظیفه اصلی آن تامین صلح و امنیت بین‌المللی است، هستیم.

 

امیرعبداللهیان تاکید کرد: کاملاً روشن است که آمریکا یک طرف اصلی در استمرار جنگ و عدم پایان‌بخشی به آن بوده است!

 

وی در پایان نوشت: امیدواریم در طول ایام باقیمانده از ماه مبارک رمضان، با همت کشورهای اسلامی و مسؤلیت پذیری عملی جامعه جهانی، نسبت به گسیل کمک‌های انسان‌دوستانه و نجات مردم مظلوم غزه از قحطی اقدام جدی انجام شود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار