فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

هیئت حماس به قاهره می‌رود

هیئت حماس به قاهره می‌رود یک منبع وابسته به مقاومت فلسطین اعلام کرد که با وجود ادامه شکاف‌ها و اختلافات میان حماس و رژیم صهیونیستی در مذاکرات، حماس به زودی هیئتی را برای ازسرگیری مذاکرات به قاهره می‌فرستد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 06
کد خبر: ۲۳۴۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر . درحالی که در سایه کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی هنوز هیچ یک از مذاکرات برای آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا به نتیجه نرسیده است امروز یک منبع ارشد وابسته به مقاومت فلسطین اعلام کرد که حماس به زودی هیئتی را برای ازسرگیری مذاکرات به قاهره می‌فرستد.

 

این منبع در گفت‌وگو با المیادین اظهار داشت که واشنگتن میانجی‌های مصری و قطری و نیز رژیم اشغالگر را برای رسیدن به توافق آتش‌بس تحت فشار قرار داده است.

 

منبع مذکور تاکید کرد که مذاکرات در قاهره با وجود ادامه شکاف‌ها میان حماس و اسرائیل ازسرگرفته خواهد شد.

 

این درحالی است که روز پنجشنبه یک منبع وابسته به مقاومت فلسطین که از فضای مذاکرات آگاهی دارد اعلام کرد که هیچ پیشرفتی در دیدارهای اخیر میانجی‌ها با طرف اسرائیلی وجود نداشته است.

 

این منبع در گفت‌وگو با المیادین اظهار داشت: دیدارهایی که اخیرا میانجی‌ها با هیئت صهیونیستی داشتند نتوانست منجر به توافق آتش‌بس شود و حماس باز هم تاکید می‌کند که به خواسته‌های اصلی خود پایبند بوده و هرگز در این مورد عقب‌نشینی نمی‌کند. در این مذاکرات هیچگونه پیشرفتی به ویژه در رابطه با خواسته‌های اصلی فلسطینی‌ها یعنی توقف جنگ، عقب‌نشینی دشمن اشغالگر از نوار غزه و بازگشت آوارگان به مناطق خود حاصل نشد.

 

از طرف دیگر یک منبع آگاه دیگر در گفت‌وگو با الجزیره اعلام کرد که پاسخ اسرائیل به میانجی‌ها که توسط مسئولان شاباک و موساد و ارتش این رژیم در جریان سفرشان به مصر بیان شد، حامل هیچ پیشنهاد جدیدی که بتواند مذاکرات تبادل اسرا و آتش بس در نوار غزه را پیش ببرد، نیست. اسرائیلی‌ها گفته‌اند که به 2 هزار زن و کودک و افراد سالخورده بالای 50 سال اجازه می‌دهند که در مرحله اول آتش‌بس به شمال غزه برگردند.

 

این منبع تاکید کرد که اما مقاومت همچنان به مواضع قبلی خود مبنی بر لزوم بازگشت بی‌قید و شرط آوارگان همراه با آتش‌بس فوری و تکمیل روند تبادل اسرا که در مرحله اول متمرکز بر اسرای غیرنظامی است، پایبند می‌باشد. میانجی‌ها پاسخ مثبتی از طرف اسرائیلی دریافت نکردند اما این به معنای بسته شدن باب مذاکرات نیست./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار