وزارت خارجه آمریکا: ترامپ در مسئله ایران خواستار راه‌حل دیپلماتیک است گروسی: مدرکی درباره تلاش ایران برای حرکت به سمت سلاح هسته‌ای نداشته‌ایم کرملین: اسرائیل به دنبال پیگیری یک مسیر صلح آمیز نیست/ گروه ۷ کارایی خود را از دست داده است استقبال ایران از بیانیه مشترک کشور‌های عربی - اسلامی در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پادشاه اردن در پارلمان اروپا: حملات اسرائیل به ایران تهدیدی جدی برای کل منطقه است لاوروف: جامعه بین الملل باید برای کاهش تنش بین ایران و اسرائیل اقدام کند هشدار عراقچی نسبت به توطئه رژیم اسرائیل برای گسترش دامنه درگیری به دیگر بازیگران منطقه‌ای و جهانی سقوط ترکش‌های موشک ایرانی در نزدیکی منزل وزیر دارایی اسرائیل ترامپ: به دنبال توافقی واقعی با ایران هستم واکنش ایران به قطعنامه شورای همکاری خلیج فارس برنی سندرز: آمریکا نباید وارد جنگ غیرقانونی نتانیاهو علیه ایران شود اصابت موشک‌های ایران به یک هدف حساس در تل‌آویو/ زخمی شدن ۱۰ اسرائیلی  شورای همکاری خلیج فارس: تجاوز اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است بقایی: شورای امنیت به مسئولیتش برای توقف تجاوز علیه ملت ایران عمل کند هشدار انصارالله به آمریکا و انگلیس: ایران و متحدانش پاسخ شدید خواهند داد

واکنش حماس و جهاد اسلامی به شهادت فلسطینی مبتلا به سرطان پس از ۳۸ سال اسارت

دو جنبش مقاومت حماس و جهاد اسلامی فلسطین ضمن تسلیت شهادت اسیر «ولید دقه» بار دیگر با اسرای فلسطینی تا آزادی آن‌ها از زندان‌های رژیم صهیونیستی تجدید میثاق کردند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۷ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 08
کد خبر: ۲۳۵۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش جهاد اسلامی فلسطین شهادت اسیر ولید دقه از قدیمی‌ترین اسرای فلسطینی و ژنرال صبر و پایداری در زندان‌های رژیم صهیونیستی را به ملت فلسطین و امت اسلامی و عربی تسلیت گفت.

این جنبش در بیانیه‌ای تأکید کرد شهادت اسیر دقه در زندان رژیم صهیونیستی پس از مخالفت این رژیم با آزادی او به رغم پایان دوره اسارت ظالمانه‌اش و ابتلا به بیماری سرطان، او را به نماد زنده رنج و درد‌های اسرای قهرمان فلسطینی در سلول‌ها و بازداشتگاه‌های دشمن تبدیل کرد.

جهاد اسلامی عنوان کرد با ملت خود و خانواده‌های اسرا عهد می‌بندیم از هیچ تلاشی برای آزادی آن‌ها از زندان‌های دشمن دریغ نکنیم.

همزمان جنبش مقاومت اسلامی حماس طی بیانیه‌ای شهادت اسیر ولید دقه در زندان رژیم اشغالگر صهیونیستی را تسلیت گفت و اعلام کرد بار دیگر با اسرای فلسطینی تا آزادی آن‌ها از زندان‌های رژیم صهیونیستی تجدید میثاق می‌کند.

زاهر جبارین رئیس دفتر شهدا، اسرا و مجروحان حماس در بیانیه‌ای در این باره گفت: شهادت فرمانده اسیر ولید دقه (۶۲ سال) از باقه غربی در سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ را که ۳۸ سال در بند اسارت بود و از بیماری سرطان رنج می‌برد و در نهایت در نتیجه سیاست اهمال پزشکی عامدانه در زندان رژیم اشغالگر و جنایتکار به شهادت رسید، به ملت بزرگ فلسطین و امت اسلامی و عربی و آزادگان جهان تسلیت عرض می‌نماییم.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما در بحبوحه نبرد مبارک طوفان الاقصی و در سایه جانفشانی‌های ملت بزرگ فلسطین در غزه در راستای دفاع از قدس و مسجد الاقصی و وفاداری به اسرا و معراجگاه پیامبر (ص)، بار دیگر با اسرا تا آزادی آن‌ها از زندان‌های دشمن به کوری چشم اشغالگران و سران جنایتکار آن تجدید میثاق می‌کنیم.

جبارین تأکید کرد جنایات بن گویر در حق اسرای فلسطینی که آخرین نمونه آن شهادت اسیر ولید دقه بود، تلاشی نافرجام برای به شکست کشاندن تلاش‌های واسطه‌ها و سنگ‌اندازی بر سر راه آن‌ها است.

اسیر ولید دقه در بیمارستان اسرائیلی «آساو هروویه» به شهادت رسیده است. این اسیر فلسطینی به سرطان مبتلا بود و به رغم وخامت حالش رژیم صهیونیستی حاضر به آزادی او نشد.

سازمان عفو بین‌الملل اخیر خواستار آزادی فوری این اسیر فلسطینی از زندان رژیم صهیونیستی شده بود. از آغاز جنگ در غزه تاکنون ۱۴ اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند.

علاوه بر این، طبق اعلام روزنامه صهیونیستی هاآرتص، ۲۷ نفر از ساکنان نوار غزه هم که در جریان جنگ به بازداشت ارتش صهیونیستی درآمده و در بازداشتگاه‌های موقت نگهداری می‌شدند، تحت شکنجه به شهادت رسیدند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار