بیانیه سنتکام درباره تجاوز به برج مراقبت دریایی چابهار سفارت ایران در بغداد: دوران حمله بدون پرداخت هزینه به پایان رسیده است لاوروف: با همه طرف‌های درگیر در بحران خلیج فارس در تماسیم نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله غافلگیرانه ایران به مرکز فرماندهی پایگاه نظامی آمریکا در سوریه حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟

زلنسکی: نگران پایان یافتن ذخیره موشک‌هایمان هستیم

زلنسکی: نگران پایان یافتن ذخیره موشک‌هایمان هستیم ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین شنبه گفت، در صورتی که حملات روسیه با شتاب فعلی ادامه پیدا کند، موشک‌های کی‌یف تمام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 06
کد خبر: ۲۳۵۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ زلنسکی در مصاحبه‌ای با تلویزیون این کشور اظهار کرد: اگر آن‌ها با شدتی که در ماه گذشته حمله کرده‌اند، به عملیات خود ادامه دهند، ممکن است که موشک‌های ما تمام شود. شرکایمان این را می‌دانند.

وی همچنین گفت که اوکراین همچنان منتظر بسته کمکی بزرگ آمریکاست که تصویب آن در کنگره این کشور متوقف شده است.

زلنسکی با ابراز امیدواری نسبت به تصویب این بسته افزود: هنوز معتقدم که می‌توانیم رای مثبت کنگره را بگیریم.

رئیس جمهوری اوکراین هفته گذشته هشدار داد که اگر کمک‌های نظامی آمریکا به کی‌یف نرسد، ارتش کشورش مجبور خواهد شد در مقابل روسیه عقب‌نشینی کند.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با واشنگتن‌پست اظهار کرد: اگر حمایت آمریکا نباشد یعنی اینکه سامانه دفاع هوایی، موشک‌های پاتریوت و مختل‌کننده‌های تسلیحات الکترونیکی و گلوله‌های ۱۵۵ میلیمتری توپ نداریم.

وی افزود: این به معنای عقب‌نشینی قدم به قدم ما، با گام‌های کوچک خواهد بود. باید تلاش‌کنیم که راهی برای جلوگیری از عقب‌نشینی پیدا کنیم.

در همین حال، الکساندر سیرسکی که به تازگی به ریاست ستاد مشترک ارتش اوکراین منصوب شد، گفت: روسیه شش برابر نیرو‌های اوکراینی در خط مقدم قدرت آتش دارد و این برتری قدرت نظامی باعث تلفات نیرو‌ها و از دادن مواضع ما می‌شود.

اوکراین از کنگره آمریکا خواسته است تا بسته کمک نظامی ۶۰ میلیارد دلاری برای کی یف را تصویب کند.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در حالیکه ارائه بسته‌های کمکی واشنگتن به کی‌یف به علت مخالفت کنگره به بن بست رسیده، گفت که ایالات متحده اجازه نخواهد داد اوکراین در جنگ شکست بخورد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار