شمخانی: وزیر خارجه ایران با اختیارات کامل برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا راهی عمان است بقائی: گفت‌و‌گو‌های شنبه، آزمونی برای سنجش نیت و جدیت آمریکا است در پی سقوط یک فروند بالگرد در رودخانه هادسون منهتن هر ۶ سرنشین آن کشته شدند ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم

زلنسکی تحویل جنگنده‌های اف-۱۶ به اوکراین را تایید کرد

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین امروز (یکشنبه) تحویل جنگنده‌های «اف-۱۶» که مدت‌ها مورد انتظار این کشور بود را تایید و اعلام کرد که خلبانان اوکراینی پرواز با این جنگنده‌های ساخت آمریکا را برای عملیات‌هایی در داخل این کشور آغاز کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 04
کد خبر: ۲۵۳۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهوری اوکراین بعد از گذشت ۲۹ ماه از آغاز جنگ در این کشور با روسیه با خلبانان نظامی در یک پایگاه هوایی دیدار و استفاده از جنگنده‌های «اف-۱۶» که کی‌یف مدت‌هاست برای آن لابی کرده، را تایید کرد.

ولودیمیر زلنسکی در این پایگاه هوایی در کنار ۲ جت، در حالی که ۲ جنگنده دیگر در بالای سرش پرواز می‌کرد، گفت: اف-۱۶‌ها در اوکراین هستند. ما موفق شدیم. من به دوستان‌مان افتخار می‌کنم که بر این جت‌ها تسلط یافتند و پیش از این، به‌کارگیری آنها برای کشورمان را آغاز کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، تحویل این جت‌ها به اوکراین، نقطه عطفی برای این کشور پس از ماه‌ها انتظار است، هرچند هنوز مشخص نیست که چه تعداد از این جنگنده‌ها در دسترس هستند و چه تاثیری بر تقویت دفاع هوایی کی‌یف و بر میدان نبرد خواهند داشت. همچنین روسیه پایگاه‌هایی که ممکن است جنگنده‌های اف-۱۶ را در خود جای دهد، هدف قرار داده و قول داده است که آنها را سرنگون کند تا تاثیری بر جنگ نداشته باشند.

زلنسکی در گفت‌وگویی با خبرنگاران اعلام کرد که اوکراین هنوز به اندازه کافی جنگنده‌های اف-۱۶ و همچنین خلبانان آموزش‌دیده کافی برای استفاده از آنها را ندارد.

رئیس‌جمهوری اوکراین ادامه داد: نکته مثبت این است که ما منتظر اف-۱۶‌های بیشتر هستیم و بسیاری از دوستان ما اکنون در حال آموزش [درباره نحوه کار با این جنگنده‌های ساخت آمریکا]هستند.

زلنسکی افزود که همچنین امیدوار است از طریق گفتگو در بستر «شورای اوکراین و ناتو»، با کشور‌های همسایه متحد برای کمک به رهگیری موشک‌های روسیه که به سمت اوکراین پرتاب می‌شوند، لابی کند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار